Yrityksille ja jälleenmyyjille

Tule mukaan suojelemaan luontoa!

Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy on Suomen Luonnonsuojeluliiton omistama kaupallinen organisaatio. Teemme luonnonsuojelutyötä tukevaa varainhankintaa tuotemyynnin kautta ja tuottomme ohjataan kokonaisuudessaan Luonnonsuojeluliitolle. Samalla monipuoliset ja ympäristöystävälliset norppatuotteemme tukevat ympäristöviestintää ja antavat norppabrändille konkreettista näkyvyyttä.Liikelahjat

Luontokaupasta ostettu liike- tai henkilöstölahja paitsi tukee luonnonsuojelutyötä, myös ilahduttaa saajaansa ja kertoo positiivista viestiä sen antaneesta yrityksestä. Tuotevalikoimastamme on mahdollista hankkia yksittäisiä tuotteita tai räätälöidä eri sisältöisiä lahjapakkauksia asiakkaiden ja yhteistyötahojen muistamisiksi.

Katso myös valmiiksi mietityt lahjapakettimme täältä >>

Jälleenmyynti

Valikoimastamme löytyy monipuolisesti käyttö- ja lahjatavaroita, jotka sopivat hyvin erilaisiin myymäläympäristöihin. Teemme mielellämme yhteistyötä ja tarjoamme tuotteitamme myyntiin ilman minimitilausmäärää. 

Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Tuote- ja mallistoyhteistyö

Onko sinulla Luontokaupan valikoimaan erityisen hyvin sopiva tuote, joka on mahdollista räätälöidä norppabrändiin sopivaksi? Olemme tehneet tuoteyhteistyötä useiden vastuullisten valmistajien kanssa sekä Suomessa että maailmalla. Etsimme myös jatkuvasti uusia tuotteita valikoimaamme.

Jos haluat ohjata osuuden omien tuotteittesi myynnistä luonnonsuojelulle ja hyödyntää yhteistyön viestinnällistä lisäarvoa, voit kysyä lisää Luonnonsuojeluliiton yritysyhteistyöstä. Olemme myös kiinnostuneita toimimaan tuotteesi jälleenmyyjinä.

Yritysyhteistyö

Suomen luonnonsuojeluliitolla on pitkä kokemus yhteistyöstä yritysten kanssa. Tarjoamme monipuolisia yhteistyömahdollisuuksia, joista yritysten on helppo valita itselleen sopiva yhteistyömuoto:

  • Kumppaniyrityksenä olet mukana laajimmalla mahdollisella tavalla tukemassa luonnonsuojelua ja käytössäsi on näkyvimmät viestintäedut, kuten tunnnetun norppalogon käyttö.

  • Kannatusyrityksenä tuet luonnonsuojelua helposti valitsemallasi kannatustasolla (kulta, hopea, pronssi). Saat käyttöösi kannatusyrityksille räätälöidyn norppamitalin markkinointiviestinnän tueksi. Lisäksi voit hyödyntää monipuolisia etuja, kuten alennuksia Luonnonsuojelija ja Suomen Luonto -lehtien ilmoituksista sekä Luontokaupan työntekijä- ja asiakaslahjoista.

  • Lahjoittamalla voit ohjata haluamasi summan mieleisellesi suojelukohteelle.
Lue lisää Luonnonsuojeluliiton sivuilta