Ystävyys kukkii -postimerkki
Ystävyys kukkii -postimerkki
Ystävyys kukkii -postimerkki
Ystävyys kukkii -postimerkki
Ystävyys kukkii -postimerkki

Ystävyys kukkii -postimerkki

2,50 €
sis. 0 % ALV
Ystävyys kukkii -sarjan kotimaan ikimerkki.
Saatavuus 10+ kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Perinteisissä ystävänpäiväpostimerkeissä nähdään tällä kertaa Ilona Pietiläisen valokuvaamia kukkia. Pietiläinen on maalannut runsaisiin kukkakuviin kamerallaan ystävyyden eri sävyjä, jotka ulottuvat syvistä lämpimiin. ”Kukista voi tulla vain hyvälle tuulelle, oli ilo kuvata niin laaja kukkakirjo postimerkkeihin. Merkkien suunnitteluprosessi eri vaiheineen oli uusi mielenkiintoinen kokemus.”

Pietiläinen liputtaa itse ystävänpäivän puolesta. ”Ystävänpäivän takana on kaunis ja aito ajatus. Mielestäni ystävänpäivää voisi viettää vaikka vuoden jokaisena päivänä. Ihan arkipäivän tilanteissa kannattaa kertoa ja osoittaa ystävälle, että hän on tärkeä.”

Ilona Pietiläinen on julkaissut useita kuvakirjoja, valokuvannut lifestyle-lehdille ja toiminut pitkään mm. Karton korttitaiteilijana. ”Haluan kuvata elämää ympärilläni. On ihana tallentaa hetkiä, jotka jäävät elämään. Innostun herkästi hyppäämään kamerani kanssa uusiin seikkailuihin. Instagramissa julkaisen jokaiseen päivään kuvia, joiden tarinaan voi sukeltaa seinällä.”

Ystävyys kukkii -postimerkkiarkin 10 merkissä on 5 erilaista kotimaan ikimerkkiä, joita toimitetaan yksittäistilauksiin sattumanvaraisesti. Saatavilla myös 10 merkin arkkina. 

Postimerkkien graafisesta suunnittelusta vastaa Paula Salviander.

Ilmestymispäivä 17.1.2024

Kotimaan ikimerkki on postimerkki jolla voit postittaa kirjeen ja kortin kotimaassa. Ikimerkki on nimensä mukaisesti aina voimassa. Yhdellä kotimaan ikimerkillä voit postittaa enintään 50 grammaa painavan kirjeen. 

Painavampiin kirjeisiin tarvitset useamman ikimerkin:

  • 52-250g 2 merkkiä
  • 251-1000g 4 merkkiä
  • 1001-2000g 6 merkkiä

Postimerkit toimivat maksuvälineenä, joten niiden yhteydessä ei ole mahdollista hyödyntää jäsen- tai muita alennuksia.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa