Uhanalaiset-juomapullo: Töyhtötiainen 0,6l
Uhanalaiset-juomapullo: Töyhtötiainen 0,6l
Uhanalaiset-juomapullo: Töyhtötiainen 0,6l

Uhanalaiset-juomapullo: Töyhtötiainen 0,6l

$ 23.16
sis. 0 % ALV
SIGG x Luonnonsuojeluliitto yhteistyönä syntynyt juomapullo esittelee uhanalaisen töyhtötiaisen.
Saatavuus 7 kpl

SIGG ja Suomen luonnonsuojeluliitto ovat yhteistyössä lanseeranneet Uhanalaiset-juomapullosarjan, joka esittelee kaksi metsiemme uhanalaista lajia, liito-oravan ja töyhtötiaisen. Pullot on valmistettu 100 %:sti kierrätysalumiinista. Kiertotalous on yksi osa keinovalikoimassa luontokadon pysäyttämiseksi.

Upeat kuvitukset on hyväntekeväisyystyönä luonut Oona Himanen.

Töyhtötiainen

Töyhtötiainen (Lophophanes cristatus) on päälaen tupsustaan tunnettu metsien lintu. Sen kirkas, helisevä laulu kantautuu vanhojen kalliomänniköiden kätköistä. Metsätalous on vähentänyt luonnontilaisten metsien ja lahopuun määrää, mikä on johtanut tämän aiemmin tavallisen lajin uhanalaistumiseen. Vanhojen metsien suojeleminen ja monimuotoisuutta säästävät metsien käsittelytavat ovat tärkeitä lajin tulevaisuudelle.

Suomessa joka yhdeksäs laji on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Lisäksi joka toinen luontotyyppi eli lajien elinympäristö on uhanalainen. Jos elinympäristö häviää, katoavat myös siitä riippuvaiset lajit. Luontokato on meidän ihmisten aiheuttamaa, mutta siksi se on myös meidän ratkaistavissamme. Lue täältä miten.

Kierrätetty alumiini.
Valmistaja:
SIGG, Sveitsi.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet