Suomen päiväperhoset ja sudenkorennot

Suomen päiväperhoset ja sudenkorennot

24,90 €
sis. 10 % ALV
Kirja hyönteisharrastajalle ja kenelle tahansa luonnosta kiinnostuneelle.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Kaksi Suomen harrastetuinta hyönteisryhmää, päiväperhoset ja sudenkorennot, ensimmäistä kertaa samojen kansien välissä. Helppotajuinen tunnistusopas auttaa määrittämään kaikki maassamme tavatut 122 päiväperhos- ja 62 sudenkorentolajia.

Tämän teoksen avulla kuka tahansa pääsee sisään päiväperhosten ja sudenkorentojen ihmeelliseen maailmaan. Ytimekkäitä lajikohtaisia tekstejä täydentää kirjan runsas kuvitus. Määritystä tukevat lajikuvat auttavat otusten tunnistamisessa, tarvittaessa pienimpiäkin yksityiskohtia hyödyntäen. Monista toiminnallisista otoksista paljastuu aivan uusia asioita. Lentäminen on hyönteisten tapa liikkua, hankkia ravintoa ja jatkaa sukua. Siipien liike on kuitenkin niin nopeaa, ettei sitä ihmissilmin voi tarkkailla yksityiskohtaisesti. Nyt lukijan ihailtavaksi tuodaan lentokuvia, jotka paljastavat hyönteisten salatun toiminnan yksityiskohdat. Nämä huolella valikoidut otokset ovat yli 30 vuoden työn tulos.

Paitsi harrastajan määritysoppaaksi kirja sopii kenelle tahansa luku- ja katseluteokseksi, ja se on oiva tuliainen vaikkapa kesämökille.

Ennennäkemättömien kuvien takaa löytyy vankkaa asiantuntemusta. Jussi Murtosaari on ammattivalokuvaaja ja tuottelias luontokirjailija, joka on harrastanut hyönteisiä viidellä vuosikymmenellä. Jussi on myös pidetty kouluttaja.

255 sivua. Kovakantinen.

Kirjoittaja

Jussi Murtosaari

Kustantaja

Docendo

Julkaisuvuosi

2019

Valmistaja:
Docendo Oy, Jyväskylä

Lisätiedot:
BALTO print, Liettua
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa