Suomen lukit ja valeskorpionit
Suomen lukit ja valeskorpionit
Suomen lukit ja valeskorpionit
Suomen lukit ja valeskorpionit
Suomen lukit ja valeskorpionit
Suomen lukit ja valeskorpionit

Suomen lukit ja valeskorpionit

$ 29.01
sis. 0 % ALV
Opas esittelee lukkien ja valeskorpionien mielenkiintoista maailmaa.
Saatavuus 10 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Pääset katsomaan lukkia silmästä silmään ja näet valeskorpionin mahtavat sakset lähikuvassa. Seinällä köllöttävä lukki saattaa näyttää pallolta, josta sojottaa jalkoja joka suuntaan, mutta lähempää tarkasteltuna se on täynnä yllättäviä yksityiskohtia. Valeskorpioni taas on pieni, mutta omassa kokoluokassaan mahtava peto, jonka saalis on täysin vastustajansa armoilla. Kirjasta löydät vastauksen siihen, miksi kansikuvan lukin jalkaan on tarrautunut valeskorpioni ja miksi loppukesästä lukeilta niin usein puuttuu jalkoja.

Kirjan pääpaino on lajiosassa, jossa on huikein kuvin ja kattavin tuntomerkein esitelty kaikki Suomessa tavatut 16 lukkilajia ja 18 valeskorpionilajia. Studio- ja luontokuvat muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, joka sisältää kuvia niin lajien yleisolemuksesta kuin pienistä yksityiskohdistakin. Määrittämisen tueksi kirjassa on selkeät kaavat, joihin on otettu mukaan myös useita lähialueiden lajeja.

Lajien esittelyn lisäksi kirjassa kerrotaan lukkien ja valeskorpionien jännittävistä elintavoista ja tärkeimmistä elinympäristöistä sekä neuvotaan kiehtovan harrastuksen aloittamisessa. Monet lukit ovat suurikokoisina ja leppoisina helppoja havainnoida, ja kirjan runsaan kuvituksen ansiosta pikkuruisiin valeskorpioneihinkin on mahdollista tutustua ilman erityisiä apuvälineitä.

Kirjoittajat:    Uddsröm Annika ja Rinne Veikko
Kustantaja:    Hyönteistarvike TIBIALE Oy
ISBN:    978-952-68504-0-5
Sivumäärä:    224
Koko:    B5 (172x245mm)
Julkaisupäivä:    5.4.2016. 1. painos

Valmistaja:
Kirjapaino Bookwell Oy, Porvoo

Tuotteen valmistusketjun sertifikaatit:Lue lisää sertifikaateista >>

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet