Suomalainen metsäkylpy

Suomalainen metsäkylpy

$ 24.49
sis. 0 % ALV
Kirjassa käsitellään metsän parantavia vaikutuksia ja se auttaa lukijaansa ymmärtämään miten se tapahtuu. Löydä kirjan avulla oma metsäyhteytesi.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Olemme saaneet rajoitetun erän teosta lahjoituksena. Kirjan ostamalla tuet suomalaiseta luonnonsuojelutyötä.

Tiedämme jo, että metsä parantaa. Tässä kirjassa Adela Pajunen ja Marko Leppänen kertovat, miksi ja miten. Suomalainen metsäkylpy sijoittuu Sipoonkorven luontoon, mutta lukija voi tekstistä nauttiessaan syventyä myös muihin maisemiin sijoittuviin metsämuistoihinsa tai henkiseen metsätilaansa, joka voi olla missä tahansa. Teos kuvaa 2000-luvun metsäläisyyttä, jossa korostuu metsästä saatava hyvinvointi ja innoitus sekä metsäinen luontoyhteys.Kirjassa kuvaillaan myös luonnon yhteys- ja suhdeverkostoja ja niiden kaikenkattavaa merkitystä: Stressaavatko kuusetkin? Mitä metsäpalo merkitsee?Suomalainen metsäkylpy syventää tekijöiden aiemman teoksen Terveysmetsäopetuksia. Se vie opetukset käytäntöön ja kannustaa lukijaa entistä konkreettisemmin olemaan yltä päältä metsässä.

  • Sidottu                  
  • Sivumäärä  246                       
  • Koko 140 x 210 mm
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2019

Tekijät

Adela Pajunen              

FT Adela Pajunen on biologi, luontokasvattaja, eräopas, kasviasiantuntija ja yrittäjä.                      

Marko Leppänen              

FM Marko Leppänen on luonnon terveysvaikutuksiin perehtynyt maantieteilijä ja toimittaja, jolla on pitkä kokemus myös luonto-opastuksista.     

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa