Save the Queens -kangaskassi (ENNAKKOTILAUS)
Save the Queens -kangaskassi (ENNAKKOTILAUS) Save the Queens -kangaskassi (ENNAKKOTILAUS)

Save the Queens -kangaskassi (ENNAKKOTILAUS)

100% kierrätysmateriaaleista valmistettu kangaskassi Jussi Koski-Laulajan suunnittelemalla painatuksella.

7,66 €
8,06 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 0.00 %
Toimitusaika 30 - 60 työpäivää

Jussi Koski-Laulajan huippusuosittu Save the Norps -aihe saa jatkoa. Tällä kertaa pelastamme kimalaisia ja muita pörriäisiä. Pölyttäjien määrä on jo pitkään ollut uhkaavassa laskussa. Lue Save the Norps ja Save the Queens -mallistojen koko tarina täältä.

Ennakkotilaa uutuus nyt ja saat 5% edun (voimassa kesäkuun loppuun). Tuotteet toimitetaan heinäkuussa tai heti kun mahdollista (Intian koronatilanne voi vaikuttaa paitojen saatavuuteen).

Kassin koko 41cm x 45cm.

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä, autat pelastamaan ahdinkoon joutuneita pölyttäjiämme ja suojelemaan ilmastoa.

Materiaali

Pure Wasten valmistama kangaskassi on tehty 100% kierrätysmateriaaleista (70% tekstiiliteollisuuden ylijäämänä syntynyttä puuvillan leikkuujätettä, 30% kierrätettyä polysteria). 

Valmistus

Tuotantoon kuluu 99% vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50% vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaavaan uusista materiaaleista valmistettuun tuotteeseen. Valmistettu vastuullisesti Intiassa. Painatus toteutettu Suomessa.

Hoito-ohje

Konepesu 40 asteessa nurinpäin. Pestävä samanväristen kanssa.

Joko sinulla on Save the Queens -kassisi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuoteArvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet