Save the Norps naisten t-paita
Save the Norps naisten t-paita

Save the Norps naisten t-paita

100% kierrätysmateriaaleista valmistettu t-paita Jussi Koski-Laulajan suunnittelemalla painatuksella.

24,19 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Painatuksen suunnitellut Jussi Koski-Laulaja kertoo paidan syntymisestä seuraavasti:

"Saimaa ja sen luonto on minulle erityisen tärkeä. Saimaasta ainutlaatuisen tekee moni asia, mutta ainutlaatuisin niistä on saimaannorppa. Save the Norps -projekti sai alkunsa mustan takkini selkään valkoisella tussilla piirretystä saimaannorpasta. Siitä saamani positiivisen palautteen inoittamana päädyin tekemään erän norppa-collegepaitoja kavereilleni. Se on herättänyt kantajiensa ympärillä mielenkiintoa ja nyt tämä paita saadaan jakoon kaikkien norppien ystävien kesken.

Save the Norps -tuotteiden printti on saanut vaikutteita keskiaikaisesta pyhän Hubertuksen legendasta. Hubertuksen legendassa metsästysjahdin kohteena ollut peura lähti yhtäkkiä kulkemaan metsästäjiä kohti luoden sädekehän päänsä ympärille ja sai näin metsästäjät jättämään aikeensa. Tämä peilaa jollain tapaa norpan historiaan ja sen entiseen vahinkoeläimen maineeseen. Haluan nyt esittää norpan jalona luonnon ja sen suojelun symbolina. Norppakanta on niiltä päiviltä saatu kasvamaan, mutta matkaa vielä on. Norppakanta saadaan paranemaan mm. tietoisuutta jakamalla, runsaslumiset talvet mahdollistava ilmasto säilyttämällä, pitämällä huolta luonnosta ja nostamalla verkot pois Saimaasta."

Paidan painatustekstiä on ollut inspiroimassa Mainostoimisto Adams Oy:n ideoima Norps Rescue -tavaramerkki. Norpan pelastusoperaation iloiset norppahahmot ovat seikkailleet monissa Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteissa ja kampanjoissa, joilla on kerätty varoja saimaannorpan suojeluun.

Pure Wasten valmistama t-paita on tehty 100% kierrätysmateriaaleista (70% tekstiiliteollisuuden ylijäämänä syntynyttä puuvillan leikkuujätettä, 30% kierrätettyä polysteria). Yksi paita säästää n. 2700 litraa puhdasta vettä. Valmistettu vastuullisesti Intiassa. Painatus toteutettu Suomessa.

Saatavana koot XS - 2XL. 

Saatavana myös sininen väri, joka on tilattavissa ainoastaan Luontokaupan Reddyshopista (LINKKI). 

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä ja autat pelastamaan uhanalaisia saimaannorppia.

Jokaisesta myydystä mustasta Save the Norps -naisten t-paidasta ohjautuu 80 senttiä Biomedicum Helsingin tekemään tartuntatautien tutkimustyöhön. 

Joko sinulla on Save the Norps -tuotteesi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote

KOKOTAULUKKOXSS
M
L
XL
2XL
Korkeus
61
62
64
65
67
74
Vyötärö
36
39
44
47
50
53
Rinta
40
43
48
51
54
58
Helma
41
44
49
52
55
59
Hihan pituus
14
14
16
16
17
19


Arvostelut 0 arvostelua