Save the Norps lasten college
Save the Norps lasten college

Save the Norps lasten college

Luomupuuvillasta ja kierrätysmateriaaleista valmistettu college Jussi Koski-Laulajan suunnittelemalla painatuksella.

25,81 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Painatuksen suunnitellut Jussi Koski-Laulaja kertoo paidan syntymisestä seuraavasti:

"Saimaa ja sen luonto on minulle erityisen tärkeä. Saimaasta ainutlaatuisen tekee moni asia, mutta ainutlaatuisin niistä on saimaannorppa. Save the Norps -projekti sai alkunsa mustan takkini selkään valkoisella tussilla piirretystä saimaannorpasta. Siitä saamani positiivisen palautteen inoittamana päädyin tekemään erän norppa-collegepaitoja kavereilleni. Se on herättänyt kantajiensa ympärillä mielenkiintoa ja nyt tämä paita saadaan jakoon kaikkien norppien ystävien kesken.

Save the Norps -tuotteiden printti on saanut vaikutteita keskiaikaisesta pyhän Hubertuksen legendasta. Hubertuksen legendassa metsästysjahdin kohteena ollut peura lähti yhtäkkiä kulkemaan metsästäjiä kohti luoden sädekehän päänsä ympärille ja sai näin metsästäjät jättämään aikeensa. Tämä peilaa jollain tapaa norpan historiaan ja sen entiseen vahinkoeläimen maineeseen. Haluan nyt esittää norpan jalona luonnon ja sen suojelun symbolina. Norppakanta on niiltä päiviltä saatu kasvamaan, mutta matkaa vielä on. Norppakanta saadaan paranemaan mm. tietoisuutta jakamalla, runsaslumiset talvet mahdollistava ilmasto säilyttämällä, pitämällä huolta luonnosta ja nostamalla verkot pois Saimaasta."

Paidan painatustekstiä on ollut inspiroimassa Mainostoimisto Adams Oy:n ideoima Norps Rescue -tavaramerkki. Norpan pelastusoperaation iloiset norppahahmot ovat seikkailleet monissa Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteissa ja kampanjoissa, joilla on kerätty varoja saimaannorpan suojeluun.

Stanley/Stellan valmistama college on 85% luomupuuvillaa johon on yhdiestetty 15% kierrätettyä polysteria. Unisex malli, medium-mitoituksella. Tyylikkäät raglan-hihat. Valmistettu vastuullisesti Intiassa. Painatus toteutettu Suomessa.

Saatavana koot 98 - 164 cm. 

Jos meiltä on jokin koko loppu, on tuotetta tilattavissa myös Luontokaupan Reddyshopista (LINKKI). 

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä ja autat pelastamaan uhanalaisia saimaannorppia.

Joko sinulla on Save the Norps -tuotteesi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote

KOKOTAULUKKO3-4v.
5-6v.
7-8v.
9-11v.
12-14v.
Korkeus
42
46
50
55
59
Rinta
36
38
40
43
45
Hihan pituus
43
47
53
58
62
Arvostelut 0 arvostelua