Save the Norps juliste
Save the Norps juliste

Save the Norps juliste

Mattapintainen, A3-kokoinen juliste Jussi Koski-Laulajan suunnittelemalla painatuksella.

12,10 €
Sisältää alv. 0.00 %
Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Painatuksen suunnitellut Jussi Koski-Laulaja kertoo kuvion syntymisestä seuraavasti:

"Saimaa ja sen luonto on minulle erityisen tärkeä. Saimaasta ainutlaatuisen tekee moni asia, mutta ainutlaatuisin niistä on saimaannorppa. Save the Norps -projekti sai alkunsa mustan takkini selkään valkoisella tussilla piirretystä saimaannorpasta. Siitä saamani positiivisen palautteen inoittamana päädyin tekemään erän norppa-collegepaitoja kavereilleni. Se on herättänyt kantajiensa ympärillä mielenkiintoa ja nyt tämä paita saadaan jakoon kaikkien norppien ystävien kesken.

Save the Norps -tuotteiden printti on saanut vaikutteita keskiaikaisesta pyhän Hubertuksen legendasta. Hubertuksen legendassa metsästysjahdin kohteena ollut peura lähti yhtäkkiä kulkemaan metsästäjiä kohti luoden sädekehän päänsä ympärille ja sai näin metsästäjät jättämään aikeensa. Tämä peilaa jollain tapaa norpan historiaan ja sen entiseen vahinkoeläimen maineeseen. Haluan nyt esittää norpan jalona luonnon ja sen suojelun symbolina. Norppakanta on niiltä päiviltä saatu kasvamaan, mutta matkaa vielä on. Norppakanta saadaan paranemaan mm. tietoisuutta jakamalla, runsaslumiset talvet mahdollistava ilmasto säilyttämällä, pitämällä huolta luonnosta ja nostamalla verkot pois Saimaasta."

Julisteen painatustekstiä on ollut inspiroimassa Mainostoimisto Adams Oy:n ideoima Norps Rescue -tavaramerkki. Norpan pelastusoperaation iloiset norppahahmot ovat seikkailleet monissa Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteissa ja kampanjoissa, joilla on kerätty varoja saimaannorpan suojeluun.

Julisteen koko on A3 (297x420mm) ja se on painettu mattapintaisena laadukkaalle 180g/m2 -paperille.

Huomioithan että tämä on tilaustuote, jolla on normaalia pidempi toimitusaika. Julisteet valmistetaan tilauksesi perusteella, joten hävikkiä ei synny. Tilattavissa suoraan myös Luontokaupan Reddyshopista (LINKKI). Jos et tarvitse muuta, saa tuotteen tätä kautta nopeammin.

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä ja autat pelastamaan uhanalaisia saimaannorppia.

Joko sinulla on Save the Norps -tuotteesi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote

Arvostelut 0 arvostelua