Save the Norps -vetoketjuhuppari
Save the Norps -vetoketjuhuppari
Save the Norps -vetoketjuhuppari
Loppunut

Save the Norps -vetoketjuhuppari

10 % alennus
$ 46.37 $ 51.52
sis. 0 % ALV
30 päivän alin hinta $ 46.37
100% kierrätysmateriaaleista valmistettu vetoketjuhuppari Jussi Koski-Laulajan suunnittelemalla painatuksella.
Loppunut

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu Save the Norps -vetoketjuhuppari on tyylikäs valinta jokapäiväiseen käyttöön. Paidan painatus ottaa kantaa uhanalaisen saimaannorppamme tilanteeseen. Etupuolella ommeltu kangasmerkki ja selässä suuri painatus.

Save the Norps -painatuksen suunnitellut Jussi Koski-Laulaja kertoo paidan syntymisestä seuraavasti:

"Save the Norps -collegepaidan printti on saanut vaikutteita keskiaikaisesta pyhän Hubertuksen legendasta. Hubertuksen legendassa metsästysjahdin kohteena ollut peura lähti yhtäkkiä kulkemaan metsästäjiä kohti luoden sädekehän päänsä ympärille ja sai näin metsästäjät jättämään aikeensa. Tämä peilaa jollain tapaa norpan historiaan ja sen entiseen vahinkoeläimen maineeseen. Haluan nyt esittää norpan jalona luonnon ja sen suojelun symbolina. Norppakanta on niiltä päiviltä saatu kasvamaan, mutta matkaa vielä on. Norppakanta saadaan paranemaan mm. tietoisuutta jakamalla, runsaslumiset talvet mahdollistava ilmasto säilyttämällä, pitämällä huolta luonnosta ja nostamalla verkot pois Saimaasta."

Lue lisää malliston synnystä täältä.

Pure Waste vetoketjuhuppari on rento luottovaate, joka on valmistettu kierrätyspuuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista. Hupparissa on raglanhihat, suora malli ja pitkä mitoitus. Materiaali on sisältä pehmeäksi harjattua neulosta. Hupparissa on käytännölliset taskut ja reilun kokoinen huppu. Hupussa on kiristysnyörit, jotka on hävikin vähentämiseksi valmistettu neulekoneen ylijäämälangoista. Helmassa ja hihoissa on resorit. Sekä miehille että naisille sopiva malli on tehty miesten mitoituksella, joten naisille suosittelemme normaalia pienempää kokoa.

Saatavana koot XXS - 3XL.   

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä ja autat pelastamaan uhanalaisia saimaannorppia.

Joko sinulla on Save the Norps -tuotteesi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote

60% kierrätetty puuvilla, 40% kierrätetty polyesteri.
Konepesu 40 astetta. Pestään samansävyisten kanssa, nurinpäin käännettynä. Kahden pisteen silitys. Ei kemiallista pesua. Ei rumpukuivausta.

Lue lisää tuotteiden hoito- ja kierrätysohjeista >>
Kokotaulukko on suuntaa-antava. Kaikki mitat on ilmoitettu senttimetreinä.


Valmistaja:
Pure Waste Textiles Oy, Helsinki. Tuotantomaa Intia.

Lisätiedot:
Valmistava tehdas Vardhan Apparels LLP, Intia. Painatus Steady Graphics Oy, Helsinki. Rintamerkin valmistus ja ompelu Tuotenauha Oy, Lahti.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
A.V.

Hyvälaatuinen huppari

Tilasin S-kokoisen hupparin, kun koot olivat joulun alla vähissä. Itseasiassa itselleni tuo on käyttötarkoitukseen (lämmittelyyn) sopivampi. Kokotaulukko pitää siis kutinsa hyvin. Hyvät viimeistelyt, painatus ja hienoa, että metallinen vetska! Ainut miinus on voimakas haju uudessa vaatteessa, mutta kahden päivän ulkona sadekelissä tuulettaminen on poistanut suurimman osan epämiellyttävästä dunkkiksesta. Siitä syystä yksi tähti pois.

#norppatuote @luontokauppa