Save the Norps -college
Save the Norps -college

Save the Norps -college

100% kierrätysmateriaaleista valmistettu swetari Jussi Koski-Laulajan suunnittelemalla painatuksella.

36,29 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Painatuksen suunnitellut Jussi Koski-Laulaja kertoo paidan syntymisestä seuraavasti:

"Saimaa ja sen luonto on minulle erityisen tärkeä. Saimaasta ainutlaatuisen tekee moni asia, mutta ainutlaatuisin niistä on saimaannorppa. Save the Norps -projekti sai alkunsa mustan takkini selkään valkoisella tussilla piirretystä saimaannorpasta. Siitä saamani positiivisen palautteen inoittamana päädyin tekemään erän norppa-collegepaitoja kavereilleni. Se on herättänyt kantajiensa ympärillä mielenkiintoa ja nyt tämä paita saadaan jakoon kaikkien norppien ystävien kesken.

Save the Norps -collegepaidan printti on saanut vaikutteita keskiaikaisesta pyhän Hubertuksen legendasta. Hubertuksen legendassa metsästysjahdin kohteena ollut peura lähti yhtäkkiä kulkemaan metsästäjiä kohti luoden sädekehän päänsä ympärille ja sai näin metsästäjät jättämään aikeensa. Tämä peilaa jollain tapaa norpan historiaan ja sen entiseen vahinkoeläimen maineeseen. Haluan nyt esittää norpan jalona luonnon ja sen suojelun symbolina. Norppakanta on niiltä päiviltä saatu kasvamaan, mutta matkaa vielä on. Norppakanta saadaan paranemaan mm. tietoisuutta jakamalla, runsaslumiset talvet mahdollistava ilmasto säilyttämällä, pitämällä huolta luonnosta ja nostamalla verkot pois Saimaasta."

Paidan painatustekstiä on ollut inspiroimassa Mainostoimisto Adams Oy:n ideoima Norps Rescue -tavaramerkki. Norpan pelastusoperaation iloiset norppahahmot ovat seikkailleet monissa Suomen luonnonsuojeluliiton tuotteissa ja kampanjoissa, joilla on kerätty varoja saimaannorpan suojeluun.

Pure Wasten valmistama college on tehty 100% kierrätysmateriaaleista (70% tekstiiliteollisuuden ylijäämänä syntynyttä puuvillan leikkuujätettä, 30% kierrätettyä polysteria). Yksi paita säästää n. 6200 litraa puhdasta vettä. Unisex malli, regular-mitoituksella. Paidoissa on tyylikkäät raglan-hihat. Valmistettu vastuullisesti Intiassa. Painatus toteutettu Suomessa.

Saatavana koot XS - 4XL. 

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä ja autat pelastamaan uhanalaisia saimaannorppia.

Joko sinulla on Save the Norps -collegesi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote


KOKOTAULUKKOXSSMLXL2XL3XL4XL
A (kainalomitta)51545759616365,568
B (selän pituus)6972757779818182
Arvostelut 4 1 arvostelu
Hintansa värtti
Teemu Rekola
Hyvä tuote, juuri sitä mitä luvattiin. Omilla mitoilla, 178 cm ja n:78kg mies, koko M oli juuri sopiva. Keskivartalo rehvakas, mutta ei kiristä/ purista. Hieman varaa jouluakin varten vyötäröllä on. Vyötärö ja rinta ryhdikkäitä, eivät ole tiukkoja. Paita pitkää mallia, mutta ei haittane. (Hihat normaali mittaiset) Kangas jämäkkää ja laadukkaan oloista. Kuva hieman kevyesti painettu, joutunee pestä varovasti. Resorit siistit ja jämäkät. Ehdottomasti hintansa arvoinen tuote. Nyt käyttöä takana n.2kk. kuva ei ole haalistunt eikä paloja irronnut. Ei ole venynyt käytössä.