Save the Norps -college
Save the Norps -college

Save the Norps -college

100% kierrätysmateriaaleista valmistettu swetari Jussi Koski-Laulajan suunnittelemalla painatuksella.

36,29 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Kokonaan kierrätysmateriaaleista valmistettu Save the Norps -college on tyylikäs valinta jokapäiväiseen käyttöön. Paidan painatus ottaa kantaa uhanalaisen saimaannorppamme tilanteeseen. 

Save the Norps -painatuksen suunnitellut Jussi Koski-Laulaja kertoo paidan syntymisestä seuraavasti:

"Save the Norps -collegepaidan printti on saanut vaikutteita keskiaikaisesta pyhän Hubertuksen legendasta. Hubertuksen legendassa metsästysjahdin kohteena ollut peura lähti yhtäkkiä kulkemaan metsästäjiä kohti luoden sädekehän päänsä ympärille ja sai näin metsästäjät jättämään aikeensa. Tämä peilaa jollain tapaa norpan historiaan ja sen entiseen vahinkoeläimen maineeseen. Haluan nyt esittää norpan jalona luonnon ja sen suojelun symbolina. Norppakanta on niiltä päiviltä saatu kasvamaan, mutta matkaa vielä on. Norppakanta saadaan paranemaan mm. tietoisuutta jakamalla, runsaslumiset talvet mahdollistava ilmasto säilyttämällä, pitämällä huolta luonnosta ja nostamalla verkot pois Saimaasta."

Lue lisää malliston synnystä täältä.

Unisex malli, regular-mitoituksella. Paidoissa on mukavat raglan-hihat.

Saatavana koot XS - 4XL.   

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä ja autat pelastamaan uhanalaisia saimaannorppia.

Materiaali

60% kierrätettyä puuvillaa 40% kierrätettyä polyesteriä

Hoito-ohje

40 asteen konepesu. Suositellaan pestäväksi samansävyisten kanssa ja nurinpäin käännettynä.

Valmistus

Kierrätysmateriaaleista valmistetun collegen tuotantoon kuluu 99 % vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50 % vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen. College on vastuullisesti valmistettu Pure Wasten tehtaalla Intiassa.


Joko sinulla on Save the Norps -collegesi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote


KOKOTAULUKKOXSSMLXL2XL3XL4XL
A (kainalomitta)51545759616365,568
B (selän pituus)6972757779818182
Arvostelut 4 1 arvostelu
Hintansa värtti
Hyvä tuote, juuri sitä mitä luvattiin. Omilla mitoilla, 178 cm ja n:78kg mies, koko M oli juuri sopiva. Keskivartalo rehvakas, mutta ei kiristä/ purista. Hieman varaa jouluakin varten vyötäröllä on. Vyötärö ja rinta ryhdikkäitä, eivät ole tiukkoja. Paita pitkää mallia, mutta ei haittane. (Hihat normaali mittaiset) Kangas jämäkkää ja laadukkaan oloista. Kuva hieman kevyesti painettu, joutunee pestä varovasti. Resorit siistit ja jämäkät. Ehdottomasti hintansa arvoinen tuote. Nyt käyttöä takana n.2kk. kuva ei ole haalistunt eikä paloja irronnut. Ei ole venynyt käytössä.