Save the Beasts -kangaskassi
Save the Beasts -kangaskassi
Save the Beasts -kangaskassi
Save the Beasts -kangaskassi
Loppunut

Save the Beasts -kangaskassi

12,50 €
sis. 24 % ALV
100% kierrätysmateriaaleista valmistettu kangaskassi Jussi Koski-Laulajan suunnittelemalla suurpetoaiheisella painatuksella.
Loppunut

Jussi Koski-Laulajan huippusuosittu Save the Norps -aihe saa jatkoa. Tällä kertaa pelastamme uljaita suurpetojamme. 

"Kalevalassa susi luo karhun kanssa raudan. Nämä pedot kulkevat suolla painaen siihen kyntensä, omat aseensa ja näiden jäljistä nousee pintaan rauta ihmisen käytettäväksi. Tämä kahden suurpedon välinen yhteistyö on ollut keskeinen inspiraation lähde tätä uutta printtiä tehdessä.

Save the Beasts -printin tarkoituksena on puolustaa suomalaisten petoeläinten asemaa ja lisätä tietoisuutta niiden tärkeästä asemasta meidän monimuotoisessa luonnossa. Printti on saanut vaikutteensa karhun ja suden asemasta mytologiassa. Suomessa karhu ja susi ovat olleet kansan keskuudessa jokseenkin vastakohdat. Karhua on arvostettu ja ihannoitu, kun taas susi on ollut pelätty ja vihattu.

Karhu on ollut Suomen historiassa palvottu eläin. Suomen historiassa metsän kuninkaaksikin nimitetyn karhun ja ihmisen välillä on molemminpuolinen syvä kunnioitus. Karhu pysyy poissa ihmisen tieltä ja ihminen antaa karhulle oman tilansa. Karhu symbolisoi mm. vahvuutta, kärsivällisyyttä ja rohkeutta.

Suomen mytologiassa sutta on puolestaan pidetty tuholaisena ja tämä asenne tänäkin päivänä näyttäytyy esimerkiksi suden salametsästyksen muodossa. Susiin kuitenkin liittyy myös paljon positiivisia uskomuksia. Ne symboloivat muissa uskomuksissa lojaaliutta, vapautta ja omien puolustamista. Mytologiassa susiemon on esimerkiksi uskottu olleen Rooman perustaneiden veljesten Romuluksen ja Remuksen kasvattiäiti. 

Pedot tarvitsevat suojelua, jotta voisimme säilyttää monimuotoisen luontomme. Petojen tilannetta voi auttaa vaikuttamalla petojen metsästysmääriin koskevaan päätöksentekoon, kannustamalla petojen puolia pitäviä tahoja (esimerkiksi liittymällä Suomen luonnosuojeluliiton jäseneksi www.sll.fi/tule-mukaan/liity/) sekä lisäämällä tietoisuutta petoeläimistä ja vähentämällä niihin, erityisesti susiin kohdistuvaa ennakkoluuloja ja vihaa."
- Jussi Koski-Laulaja

Lue Save the Norps -malliston koko tarina täältä.

Kassin koko 41cm x 45cm.

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä, autat pelastamaan suurpetojamme ja suojelemaan ilmastoa.

60% kierrätettyä puuvillaa, 40% kierrätettyä polyesteria.
Valmistaja:
Pure Waste Textiles Oy, Helsinki. Tuotantomaa Intia.

Lisätiedot:
Valmistava tehdas Vardhan Apparels LLP, Intia. Painatus Steady Graphics Oy, Helsinki. Kuvitus Jussi Koski-Laulaja.
Tuotteen valmistusketjun sertifikaatit:Lue lisää sertifikaateista >>

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa