Saimaannorppa -kuumavesipullo
Saimaannorppa -kuumavesipullo

Saimaannorppa -kuumavesipullo

Luonnollisista raaka-aineista, sydämellä ja vuosikymmenien kokemuksella tehty laadukas kuumavesipullo saa talven kylmyyden unohtumaan.

34,60 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Pohjoinen luonto ja ympäristömme ovat tärkeitä Lapuan Kankureille. Luonnonsuojeluliitto tekee yhteistyötä Lapuan kankureiden kanssa saimaannorpan suojelemiseksi. Suomalaisten oman ”leopardikuosin”, saimaannorpan on suunnitellut luonnonsuojeluliiton saimaannorppa-asiantuntija Kaarina Tiainen ja sarjasta löytyvät saunatekstiilit; laudeliinat, saunatyynyt ja kylpypyyhkeet sekä villahuovat.

Jokaisessa tuotteessa on kudottu Save the Saimaa Ringed Seal -logo ja Lapuan Kankurit lahjoittaa sarjan jokaisesta myydystä kuumavesipullosta 1,70€ saimaannorpan suojelemiseksi.

Tilavuus: 2 litraa

Suunnittelija: Kaarina Tiainen

Valmistusmaa: Liettua

Materiaali: Päällinen 100% puhdasta uutta villaa. Sisällä oleva kuumavesipullo muovia.

Valmistettu Euroopassa kehrätystä 100% Uuden-Seelannin Mulesing-vapaasta villasta. Lanka värjätty Euroopassa. Sisällä oleva kuumavesipullo valmistettu Saksassa. Tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan rakennesuunnittelu ja jacquard-kutomakoneen ohjelmointi Lapuan Kankureiden omassa kutomossa Suomessa. Luonti, esityövaiheet, kudonta, viimeistys, kuivaus ja kankaan tarkastus Lapuan Kankureiden osaomistamassa yrityksessä Liettuassa. Ompelu Lapuan Kankureiden tytäryhtiön ompelimossa Liettuassa. Tarvikkeet Euroopasta, pääosin Suomesta. Kuumavesipullon päällisen valmistuksesta merkittävin osa Liettuassa.

Hoito-ohje:

Poista kuumavesipullo päällisen sisältä. Käsinpesu enintään 30°C tai kuivapesu. Annostele pesuaine runsaaseen veteen ja anna liueta hyvin. Upota tekstiili veteen ja pese välittömästi. Puristele kevyesti. Älä hankaa, venytä tai kierrä. Huuhtele huolellisesti ja purista vesi pois. Painele pyyhkeiden välissä puolikuivaksi ja kuivaa ilmavasti. Ei rumpukuivausta. Silitys vain kostean liinan läpi, enintään 150°C.      

Arvostelut 0 arvostelua