Saimaannorppa -kassi
Saimaannorppa -kassi

Saimaannorppa -kassi

Luonnollisista raaka-aineista, sydämellä ja vuosikymmenien kokemuksella tehty laadukas pellava-puuvillakassi.

28,95 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Pohjoinen luonto ja ympäristömme ovat tärkeitä Lapuan Kankureille. Luonnonsuojeluliitto tekee yhteistyötä Lapuan kankureiden kanssa saimaannorpan suojelemiseksi. Suomalaisten oman ”leopardikuosin”, saimaannorpan on suunnitellut luonnonsuojeluliiton saimaannorppa-asiantuntija Kaarina Tiainen ja sarjasta löytyvät saunatekstiilit; laudeliinat, saunatyynyt ja kylpypyyhkeet sekä villahuovat.

Jokaisessa tuotteessa on kudottu Save the Saimaa Ringed Seal -logo ja Lapuan Kankurit lahjoittaa sarjan jokaisesta myydystä kassista 1,15€ saimaannorpan suojelemiseksi.

Koko: 30 x 35 cm

Suunnittelija: Kaarina Tiainen

Valmistusmaa: Suomi

Materiaali: 60% eurooppalainen Masters of Linen -pellava ja 40% bio-orgaaninen puuvilla

Tämän tekstiilin tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus on tehty Laupan Kankureiden omassa kutomossa Lapualla. Ompelu on tehty pääosin Lapuan Kankureiden tytäryhtiön ompelimossa Liettuassa tai Lapualla. Tarvikkeet tuotteeseen on hankittu Euroopasta, pääosin Suomesta.

Hoito-ohje:

Herättääksesi pellavan imukyvyn, pese pellavatekstiilit ennen käyttöä 60°C hienopesuohjelmalla ilman linkousta, erillään muusta pyykistä väljässä vedessä. Myös 40°C riittää. Vältä huuhtelu- ja valkaisuaineita. Ei rumpukuivausta. Kuosittele, mankeloi tai silitä kosteana. Värjäämätön pellava vaalenee pesujen myötä. Kankaan kutistuvuus n. 5%. Älä jätä saunatekstiileitä saunaan saunomisen jälkeen, vaan siirrä aina tekstiilit kuivumaan saunan ulkopuolelle.

Arvostelut 0 arvostelua