Retrologo vauvojen body ja ruokalappu -setti (ennakkotilaus)
Retrologo vauvojen body ja ruokalappu -setti (ennakkotilaus) Retrologo vauvojen body ja ruokalappu -setti (ennakkotilaus) Retrologo vauvojen body ja ruokalappu -setti (ennakkotilaus)

Retrologo vauvojen body ja ruokalappu -setti (ennakkotilaus)

Ympäristöystävällinen ja pehmeän luomupuuvillainen setti vauvoille ja pienille taapertajille.

32,18 €
Toimitusaika 4 - 30 työpäivää

Osta yhdessä edullisemmin!

Klassisella Erik Bruunin suunnittelemalla Luonnonsuojeluliiton aiemmalla logolla koristettu body sekä ruokalappu on valmistettu 100% sertifioidusta luomupuuvillasta, eikä valmistuksessa ole käytetty ympäristölle haitallisia yhdisteitä. Tuotteet on valmistettu eettisesti Fair Wear -valvonnassa tuuli- ja aurinkovoimaa hyödyntävällä tehtaalla. Siksi EarthPositive-tuotteiden hiilijalanjälki on tutkitusti noin 90% pienempi kuin tavanomaisten tuotteiden! Painatus on tehty ympäristöä säästävällä vesipohjaisella värillä Suomessa.

Retrologo vauvojen body sekä ruokalappu ovat tulevan luonnonsuojelijan ykkösvarusteita! 

Valmistusmaa Intia - painatus tehty Suomessa. Tuote ennakkomyynnissä, bodyt ja ruokalaput saapuvat valikoimiimme arvioidusti marraskuun puoliväliin mennessä, hyvissä ajoin ennen joulua.

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä ja autat pelastamaan uhanalaisia saimaannorppia.


KOKOTAULUKKO0-3 KK
3-6 KK
6-12 KK
12-18 KK
A (kainalomitta)23
25
27
29
B (selän pituus)31
34
37
41


Ruokalapun koko 22 x 28 cm.Arvostelut 0 arvostelua