Pinnan alla -villasukat
Pinnan alla -villasukat Pinnan alla -villasukat Pinnan alla -villasukat Pinnan alla -villasukat Pinnan alla -villasukat Pinnan alla -villasukat Pinnan alla -villasukat Pinnan alla -villasukat Jäkälänharmaa Yönmusta Puolukanpunainen Sammaleenvihreä Ruskanoranssi Mustikansininen

Pinnan alla -villasukat

Kotimaiset ja perinteiset Pinnan alla -villasukat ovat lämmittävät, hengittävät ja miellyttävän pehmeät. Sopivat arkikäyttöön ja retkille.

$ 22.64
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Pinnan alla -villasukat ovat täydelliset viluisten varpaiden lämmittäjät. Luonnollinen ja hengittävä lampaanvilla tekee niistä erityisen pehmoiset ja lämpöiset. Lampaanvillaan yhdistetyn polyamidin ja vahvistetun kärjen sekä kannan vuoksi sukat kestävät rajuakin kulutusta. Luontaisen lämmöneristyskyvyn lisäksi villa voi imeä jopa 30-40% painostaan kosteutta tuntumatta märältä. Sukat ovat siis ykkösvaruste myös pidemmille vaelluksille.

Villasukat on neulottu Helsingin Villasukkatehtaalla perinteisillä kutomakoneilla ja niille on myönnetty avainlipputunnus. Valmistus pitää sisällään paljon käsityönä tehtäviä vaiheita. Jokainen sukka tarkistetaan yksitellen, mikä takaa korkean ja tasaisen laadun.

Materiaalit

Sukat on neulottu karstavillalangasta, jossa on 70% villaa ja 30% polyamidia. Villa on eettisesti tuotettua (mulesing-free) ja peräisin Uudesta-Seelannista. Lanka kehrätään kolmen eri lammasrodun villasta, jotta saadaan juuri villasukkiin sopivat ominaisuudet: lämpimyys, hengittävyys ja miellyttävän pehmeä tuntu paljaassa jalassa. Vasemman sukan varressa oleva Pinnan alla -merkki on keinonahkaa. Merkki on valmistettu ja ommeltu Suomessa (materiaali Italiasta).

Hoito-ohje

Yksi villan hyvistä luontaisista ominaisuuksista on lianhylkivyys. Tarttunut lika lähtee villasukista yleensä hyvin, etenkin kuivana, ja usein pelkkä pudistelu ja tuuletus riittää hoidoksi. Aktiivisessa käytössä olevia villasukkia kannattaa kuitenkin silloin tällöin myös pestä, joko käsin tai koneessa. 30 asteen konepesu ja lyhyt linkous sopii Pinnan alla -villasukille mainiosti. Suosittelemme käyttämään ph-neutraalia pesuainetta (pH 7).

Mitoitus

Koko
37-39
40-42
43-45
Kanta-varvas
n. 21cm
n. 24 cm
n. 27 cm
Varren pituus
n. 23 cm
n. 25 cm
n. 27 cm


Valmistus

Valmistettu Suomessa. Valmistaja Helsingin Villasukkatehdas Oy / Helsinki.
Arvostelut 0 arvostelua