Pinnan alla -vaatelaastari
Pinnan alla -vaatelaastari
Pinnan alla -vaatelaastari
Pinnan alla -vaatelaastari
Pinnan alla -vaatelaastari
Pinnan alla -vaatelaastari

Pinnan alla -vaatelaastari

$ 14.90
sis. 0 % ALV
Pidennä vaatteidesi ja varusteidesi käyttöikää kotimaisilla Pinnan alla -vaatelaastareilla.
Saatavuus 10+ kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Vaatteiden ja varusteiden korjaaminen on arjen ympäristöteko. Pinnan alla -vaatelaastareilla korjaat, peität tai koristelet tekstiilisi helposti ja tyylikkäästi.

Pakkaus sisältää kaksi joustavasta kierrätyspolyesterikankaasta valmistettua paikkaa Pinnan alla -kuosilla (halkaisija 7cm) sekä kaksi heijastavaa* Vaatelaastaria® (halkaisija 5 cm).

Vaatelaastari® on suomalainen korjausinnovaatio. Hankkaamalla kiinnittyvät tekstiilitarrapaikat ovat tunnettuja helppoudestaan ja monikäyttöisyydestään. Ne soveltuvat esimerkiksi sisä-, ulko- ja urheiluvaatteiden, kenkien, tuolien sekä reppujen paikkaamiseen.

Yksityiskohtaiset kiinnitysohjeet löydät tuotteen pakkauksesta.

*Huomaathan, että tuote ei ole henkilösuojain eikä korvaa virallista heijastinta.

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, olet mukana tukemassa suomalaista luonnonsuojelutyötä.
 

Lue Suomen luonnonsuojeluliiton suojeluvoitoista >>

Pinnan alla -kuosillinen: Suomessa joustavaksi kankaaksi neulottu kierrätyspolyesteri. Heijastava*: Polyesteripohjainen, sertifioitu heijastinkangas. Kiinnitysliima ei sisällä liuottimia tai eläinperäisiä ainesosia.
Pesuohje max. 40 astetta, kestää kuivausrummun ja silittämisen, ei valkaisua tai huuhtelu- ja tahranpoistoaineita kuten etikkaa tai sappisaippuaa. Muista sovittaa yhteen Vaatelaastarin® ja paikattavan tekstiilin pesuohjeet.

Lue lisää tuotteiden hoito- ja kierrätysohjeista >>

Valmistaja:
Oikiat Design Oy, Oulu

Lisätiedot:
Kierrätyspolyesterin materiaalin alkuperämaa Kiina, kehrätty Turkissa ja neulottu Suomessa. Uudelleensuljettava pussi ruokosokeripohjaista muovia, valmistettu Suomessa. Ripuste EU-Ecolabel-merkittyä kartonkia.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa