Pinnan alla -selkäreppu
Pinnan alla -selkäreppu Pinnan alla -selkäreppu Pinnan alla -selkäreppu Pinnan alla -selkäreppu

Pinnan alla -selkäreppu

Äärimmäisen yksinkertainen ja erittäin kestävä reppu sopii niin arkikäyttöön kuin metsäänkin.

$ 54.48
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Uutuutena maastokuvio!

Savotan valmistama Pinnan alla -reppu on yksinkertainen ja kestävä. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa: työpaikalle, retkelle, harrastuksiisi.

Reppupussin päälokero (mitat noin 42 x 27 x 15 cm) suljetaan kaksisuuntaisella vetoketjulla. Tila on sisältä täysin lokeroimaton, eli erikoiset ja isotkin välineet saa mahtumaan. Pakkauksessa kannattaa käyttää oveluutta: asettelemalla esim. vaihtovaatteita taitettuna selkää vasten saat reppuusi toimivan selkäpehmusteen.

Ulkotasku (mitat noin 15 x 23 x 5 cm) suljetaan vetoketjulla. Tähän taskuun saat kätevästi saataville nopeasti tarvittavat pientarvikkeet.

Repun nauhojen pituussäätö onnistuu alakulmien muovisolkia käyttämällä. Reppua voi myös kantaa kädessä erittäin vahvasta kaksiosaisesta käsikahvastaan.

  • Ulkomitat: korkeus 42 cm, leveys 27 cm, syvyys 20 cm.
  • Selkäosan pituus: 40cm
  • Kokonaistilavuus: noin 17 l.
  • Paino: noin 0,30 kg.


Materiaalit

1000D Cordura, Kroko vetoketjut ja muovisoljet

Valmistus

Valmistaja Savotta. Avainlipputuote, tuotteen kotimaisuusaste on vähintään 50%. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa.

Tuotteella on kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.


Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä ja autat pelastamaan uhanalaisia saimaannorppia.

Joko sinulla on oma Pinnan alla -reppusi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote ja merkitse meidät Instagramissa @luontokauppa.


Arvostelut 0 arvostelua