Pinnan alla -denimkassi
Pinnan alla -denimkassi Pinnan alla -denimkassi Pinnan alla -denimkassi

Pinnan alla -denimkassi

100% kierrätysmateriaaleista valmistettu denimkassit Pinnan alla -teeman kuvituksella.

$ 11.73
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Denim-kankaisen Pinnan alla -kassin väritykseen on haettu inspiraatiota Saimaan harmaista rantakallioista sekä sinisistä vesistä. Kuljeta tavarasi kestävässä kangaskassissa tai ota kompakti kassi mukaasi tuomaan tarvittavaa lisätilaa. Kassin koko on 41 x 45 cm.

Maailmassa valmistetaan vuosittain 2 miljardia paria farkkuja, joiden valmistukseen kuluu 3 miljardia metriä denimiä. Tuotannosta jää hyödyntämättä 450 miljoonaa metriä denimiä leikkuujätteen muodossa. Pinnan alla -denimkassi on valmistettu tästä kierrätysdenimistä ja kierrätetyistä muovipulloista.

Vesi- ja hiilijalanjälki

Kierrätysmateriaaleista valmistetun kangaskassin tuotantoon kuluu 99 % vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50 % vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastavaan neitseellisistä materiaaleista valmistettuun tuotteeseen.

Yhden kassin valmistuksessa on käytetty 0,6 litraa vettä ja valmistusprosessi on tuottanut 0,5kg hiilidioksidia.

Hoito-ohje

  • Pesulämpötila 40°C
  • Pestään samanväristen kanssa
  • Pestään nurinperin käännettynä

Materiaalit

Valmistettu 100 % kierrätetyistä raaka-aineista:

  • 55 % kierrätetty puuvilla
  • 45 % kierrätetty polyesteri
  • Tuotelappu kierrätyskartonkia

Kierrätysprosessi ei ole täysin kliininen ja kankaassa saattaa esiintyä pieniä määriä erivärisiä kuituja. Tämä ominaisuus muistuttaa kankaan ainutlaatuisuudesta ja alkuperästä.

Valmistus

Valmistusmaa Intia. Painettu Suomessa. Valmistaja Pure Waste Textiles Oy. Tuotettu uusiutuvalla energialla ilman haitallisia kemikaaleja.

Joko sinulla on omat Pinnan alla -denimkassisi? Ota kuva ja jaa se somessa hashtagilla #norppatuoteArvostelut 0 arvostelua