Norppakuositarjotin
Norppakuositarjotin

Norppakuositarjotin

Tuotetta rajoitettu erä.

Uniikki tarjotin Kaarina Tiaisen suunnittelemalla norppakuosilla.

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Ainutlaatuistaja uniikkia suomalaista designia edustavat Suomen luonnonsuojeluliiton saimaannorppakoordinaattori, Kaarina Tiaisen suunnittelemat norppakuosituotteet. Kuvio mukailee saimaannorpan turkin kuvioita, jotka ovat jokaisella yksilöllä erilaiset. Siksi kuvio vaihtelee tuotteesta toiseen ja jopa yksilökohtaisesti. 

Maatalous- ja metsätieteiden maisteritutkinnon lisäksi tekstiiliartenomiksi valmistunut Kaarina sai idean saimaannorppakuosista suomalaiseksi vastineeksi maailman muiden eläinten eläinkuoseille jo opiskeluaikana. Sen jälkeen hän on kokeillut ja yhdistellyt erilaisia tekniikoita hyödyntääkseen kuviota eri käyttötarkoituksissa: kasseissa, pussuikoissa, verhoissa, tyynyliinoissa, tarjottimissa, patalapuissa jne. Vuonna 2016 kuosi oli esillä Itsenäisyyspäivän vastaanotossa presidentin linnassa, kun Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja, Päivi Lundvall puki ylleen Kaarinan suunnitteleman ja käsin tekemän puvun.

Kaarina Tiainen saimaannorppien apukinostalkoissa tammikuussa 2017. Vähälumisina talvina norpat tarvitsevat kaiken mahdollisen avun.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa norppakuosin tarinaa. Norppakuosituotteita ostamalla tuet samalla maailman uhanalaisimman hyljelajin arvokasta suojelutyötä. 

Tarjottimen koko 36cm x 28 cm. Materiaali vaneri. Kuvio ja saimaannorpan tieteellinen nimi on painettu ensin kankaalle, mikä saa aikaan eläväisen käsityön jäljen. Kuvio ja tekstin sijainti voivat hieman vaihdella. Huom. tarjottimia on todella rajoitettu erä, ole nopea!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Suosittelemme