Vielä ehdit tehdä hyvän mielen joululahjahankinnat luontokaupasta!

Suosittelemme tilauksen tekemistä 19.12. mennessä, jotta lähetykset ehtisivät jouluksi perille. 

Tilauspaitojen osalta (tuotteet joissa toimitusaikana on mainittu 4-14 päivää) suositeltava viimeinen tilauspäivä on 14.12.

Voit myös asioida luonamme Helsingin Lauttasaaressa, Itälahdenkatu 22 B, 1-kerros. Olemme paikalla arkisin klo 9-15.

Norppakuosipatalaput
Norppakuosipatalaput Vaihtoehto 1 Vaihtoehto 3

Norppakuosipatalaput

Tuotetta rajoitettu erä.

Uniikit patalaput Kaarina Tiaisen suunnittelemalla norppakuosilla.

15,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Ainutlaatuistaja uniikkia suomalaista designia edustavat Suomenluonnonsuojeluliiton saimaannorppakoordinaattori, Kaarina Tiaisen suunnittelemat norppakuosituotteet. Kuvio mukailee saimaannorpan turkin kuvioita, jotka ovat jokaisella yksilöllä erilaiset. Siksi kuvio vaihtelee tuotteesta toiseen ja jopa yksilökohtaisesti. 

Maatalous-ja metsätieteiden maisteritutkinnon lisäksi tekstiiliartenomiksi valmistunut Kaarina sai idean saimaannorppakuosista suomalaiseksi vastineeksi maailman muiden eläinten eläinkuoseille jo opiskeluaikana. Sen jälkeen hän on kokeillut ja yhdistellyt erilaisia tekniikoita hyödyntääkseen kuviota erikäyttötarkoituksissa: kasseissa, pussuikoissa, verhoissa, tyynyliinoissa, tarjottimissa, patalapuissa jne. Vuonna 2016 kuosi oli esillä Itsenäisyyspäivän vastaanotossa presidentin linnassa, kun Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja, Päivi Lundvall puki ylleen Kaarinan suunnitteleman ja käsin tekemän puvun.

Kaarina Tiainen saimaannorppien apukinostalkoissa tammikuussa 2017. Vähälumisina talvina norpat tarvitsevat kaiken mahdollisen avun.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa norppakuosin tarinaa. Norppakuosituotteita ostamalla tuet samalla maailman uhanalaisimman hyljelajin arvokasta suojelutyötä. 

Patalappujen koko on n. 21cm x 21cm. Tuotteet ovat valmistettu käsityönä, minkä vuoksi kuvio vaihtelee. Huom. patalappuja on todella rajoitettu erä, joten ole nopea!

Paino:
70 g
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet