Norppa -sisustustyyny
Norppa -sisustustyyny Norppa -sisustustyyny

Norppa -sisustustyyny

Tuotetta rajoitettu erä.

"Maailman ekologisin tyyny"

20,89 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Pure Waste on suomalainen tekstiilialan innovoija, jonka ytimessä on eettinen liiketoiminta ja jätetekstiilin hyötykäyttö. Tuotannossa minimoidaan veden ja väriaineiden käyttö – tekstiilin väri riippuu jätteen väristä. Vettä ei lähtökohtaisesti kulu kierrätysmateriaalia käyttäessä lainkaan, sillä suurin vedenkulutus tulee puuvillan kasvatuksesta.

Luonnollista on, että myös Pure Wastella syntyy omassa toiminnassaan ajoittain tekstiilijätettä, kun yritys saa reklamaatioina tuotteita takaisin esimerkiksi painatusvirheiden vuoksi. Yrityksen toiminta-ajatuksen mukaisesti tätäkään materiaalia ei haluta hukata, minkä vuoksi kaikki reklamaatiot on säilytetty ja ne odottavat uutta käyttötarkoitusta. Syntyi idea tyynyjen valmistuksesta materiaalin hyödyntämiseksi. Tuotteiden valmistus päätettiin tilata Diakoniasäätiön työllistävän valmennuksen kautta. Tyynynpäällistä koristaa Suomen luonnonsuojeluliiton tuttu norppalogo. Sisätyynyissä on hyödynnetty Pure Wasten kangaskasseja, jotka on täytetty Dafecorin valmistamalla täytteellä. Se on valmistettu tekstiiliteollisuuden ylijäämästä.

Tyynyjen myyntituoton Pure Waste ohjaa kokonaisuudessaan Suomen luonnonsuojeluliitolle, joka jakaa samat arvot Pure Wasten kanssa.

Tuotoilla tuetaan:

  • Uhanalaisten lajiemme kuten saimaannorpan, kuukkelin ja liito-oravan suojelua.
  • Erilaisten elinympäristöjen kuten vehreiden metsien, puhtaiden vesien ja herkän suoluonnon suojelua.
  • Työtä ilmastonmuutoksen hidastamiseksi.
  • Ainutlaatuisen luontomme ja sen monimuotoisuuden säilyttämistä.

Tyynyn koko: 35 x 35 cm.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet