Meri Aava -shampoo ja suihkugeeli 300 ml
Uutuus

Meri Aava -shampoo ja suihkugeeli 300 ml

13,90 €
sis. 24 % ALV
Ole hyvä sekä merelle että itsellesi!
Saatavuus 10+ kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Tällä suloisimpiin suihkuhetkiin somasti soveltuvalla Aava-pesuaineella peset kätevästi puhtaiksi sekä hiukset että vartalon. Samalla autat maailman merten herkkiä ekosysteemejä elpymään.

Ole Hyvä Meri Aava on mainio valinta niin oman puhtauden kuin maailman merienkin kannalta. Sekä hiukset että vartalon ihon samalla kertaa puhtaaksi pesevä Tyrsky ammentaa merellisen tuoksumaailmansa eukalyptuksesta ja aniksesta. Virkistävästä pesuhetkestä jää hyvä olo ja miellyttävä tunne niin iholle kuin hiuspohjaankin.Meri-sarjan Aava shampoo-suihkugeeli on edelläkäyvä pesuaineinnovaatio, jossa hyödynnetään suomalaisen Origin by Ocean -levänjalostusyrityksen uuttamaa CAERULO™-leväalginaattia, joka luo iholle ja hiuspohjalle suojaavan ja sen kosteustasapainoa ylläpitävän kalvon. Siksi tämä hellävarainen tuote sopiikin mainiosti shampooksi ja suihkugeeliksi ihan koko perheelle, myös kuivan tai atooppisen ihon omaaville.

Käyttö: Kostuta hiukset. Hiero shampoo & suihkugeeli huolellisesti hiuksiin ja päänahkaan. Huuhdo. pH 5,5.

Ingredients: Aqua, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoamphoacetate, Phenoxyethanol, Caprylys Clycol, Lactic Acid, Sodium Benzoate, CAERULO™ , Mentha Spicata Crispa Herb Oil, Melaleuca al Ternifolia Leaf Oil.

Ole hyvä sekä merelle että itsellesi! Ole Hyvä Meri on täysin sulfaatiton pesuainesarja, jonka valitsemalla autat maailman meriä voimaan paremmin — samalla kun peset itsesi putipuhtaaksi. Meri-sarjan tuotteiden sisältämä CAERULO™-leväalginaatti on suomalaisen Origin by Oceanin mertensuojelua edistävä tuoteinnovaatio, joka pitää yllä ihon luonnollista kosteustasapainoa.Täysin sulfaatittomissa Meri-tuotteissa käytetyn CAERULO™-leväalginaatin avulla:

  • vähennetään merten ravinnekuormitusta
  • tuetaan luonnon monimuotoisuutta eli taistellaan luontokatoa vastaan
  • vähennetään kemikaalikuormaa
  • kevennetään puhdistustuotteiden hiilijalanjälkeä
  • autetaan ihoa luonnollisen kosteustasapainonsa ylläpitämisessä

Tee valinta puhtaamman tulevaisuuden puolesta ja valitse pesuaineeksesi leväalginaattia sisältävä Ole Hyvän täysin sulfaatiton Meri-tuote!

Valmistaja:
Ole Hyvä Luonnontuote Oy, Hamina

Tuotteen valmistusketjun sertifikaatit:Lue lisää sertifikaateista >>

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa