Luontokato -pitkähihainen paita
Uutuus

Luontokato -pitkähihainen paita

44,90 €
sis. 24 % ALV
100% kierrätysmateriaaleista valmistettu pitkähihainen t-paita hihaprinteillä.
Saatavuus 10+ kpl

Luontokato on yksi suurimmista uhkistamme. Tämä etu- ja hihapainatuksilla varustettu paita ottaa kantaa sen estämisen puolesta. 

Painatuksen suunnitellut Jussi Koski-Laulaja kertoo paidasta seuraavasti:
"Tämä printti on nimeltään ”Luontokato”. Halusin tehdä nyt printin, mikä ottaa kantaa suureen tulevaisuuteemme uhkaan, luontokatoon.

Printti on saanut vaikutteita metallimusiikin estetiikasta ja se on tehty muistuttamaan bändipaitaa. Erityisesti printti muistuttaa pohjoismaissa kehittyneeseen black metalliin. Etupuolella on blackmetal -tyylillä tehty kanto ja puun juurakko, jonka juuret tavaavat sanan "Luontokato". Hihaprintit toistavat tekstinä Luontokato -teemaa. Pitkähihaisessa paidassa ei ole vastaavaa selkäpainatusta kuin lyhythihaisessa paidassa.

Luontokadolla viittaan biologisen monimuotoisuuden vähenemiseen eläin- ja kasvilajien sekä niiden elinympäristöjen köyhtymiseen. Nämä ilmiöt ovat puolestaan useimmiten seurausta ihmistoiminnasta, ilmastonmuutoksesta ja kestämättömästi suoritetuista metsähakkuista ja luonnon pirstoutumisesta. Luontokato Suomen kontekstissa vältetään suojelemalla metsiä, vesistöjä sekä hillitsemällä ilmastonmuutosta.

Luontokato tulee pitää keskustelussa aktiivisesti ja luontoa pitää suojella

-Lisäämällä tietoisuutta luontokadon aiheuttamasta vaarasta ja vaikutuksista
-Tukemalla luontokatoa vastaan taistelevia yhdistyksiä kuten Suomen Luonnonsuojeluliittoa (Liity jäseneksi: https://www.sll.fi/tule-mukaan/liity/)
-Osallistumalla aktiivisesti luontoa suojelevaan päätöksentekoon"

Katso myös lyhyt mainosvideo täältä: https://www.luontokauppa.fi/luontokato

Unisex malli, regular-mitoituksella. Saatavana koot XS - 4XL (L-kokoa tulossa kesän aikana).

Tuotteen valmistaja Pure Waste tukee luontokadon pysäyttämistä lahjoittamalla 0,50 euroa jokaisesta myydystä Luontokato -paidasta tai -kangaskassista Suomen luonnonsuojeluliitolle.

60% kierrätetty puuvilla, 40% kierrätetty polyesteri.Kokotaulukko on suuntaa-antava. Kaikki mitat on ilmoitettu senttimetreinä.


Valmistaja:
Pure Waste Textiles Oy, Helsinki. Tuotantomaa Intia.

Lisätiedot:
Valmistava tehdas Vardhan Apparels LLP, Intia. Painatus Steady Graphics Oy, Helsinki.
Tuotteen valmistusketjun sertifikaatit:Lue lisää sertifikaateista >>

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet