Luonnonpäiväkirja
Luonnonpäiväkirja
Luonnonpäiväkirja
Luonnonpäiväkirja
Luonnonpäiväkirja
Luonnonpäiväkirja
Luonnonpäiväkirja
Luonnonpäiväkirja

Luonnonpäiväkirja

19,90 €
sis. 10 % ALV
Kirjaa luonto- ja säähavaintosi 5 vuodelta. Sisältää runsaasti vinkkejä luonnossa havainnointiin, liikkumiseen ja puuhailuun.
Saatavuus 10+ kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Luonnonpäiväkirjan avulla kirjaat tärkeimmät luontoon ja säähän liittyvät havaintosi ylös ja voit verrata vaikka kevään etenemistä aiempiin vuosiin. Voit palata havaintoihisi uudelleen vuosienkin päästä ja muistella helteistä päivää rannalla, jolloin yli lensi valtava merikotka ja miten eräänä helmikuisena aamuna saattoi aamukahvia hörppiessä ihastella pakkasen tekemiä jääkukkia kuistin ikkunoissa. 

Kirjan alussa on Suomen luonnonsuojeluliiton entisen puheenjohtajan, Risto Sulkavan virikkeitä antava esipuhe. Jokaisen kuukauden alussa on havainnointi-, retkeily- tai luontoon liittyvä puuhasteluvinkki tai -tehtävä. Kirjassa on lukunauha, joka toimii kirjanmerkkinä.

  • Kovakantinen
  • 368 sivua
  • 145 x 210 mm
Ostamalla tämän upean norppatuotteen, olet mukana tukemassa suomalaista luonnonsuojelutyötä.
 

Lue Suomen luonnonsuojeluliiton suojeluvoitoista >>

Valmistaja:
Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu

Lisätiedot:
Kustantaja Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy. Työryhmä Tapio Kujala, Kaija Keskinen, Risto Sulkava ja Elina Nuortie. Kuvitus Jonna Manninen ja Elina Nuortie. Ulkoasu Elina Nuortie, Taskurapu. Painettu kasviöljypohjaisilla väreillä.
Tuotteen valmistusketjun sertifikaatit:Lue lisää sertifikaateista >>

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa