Luonnonkalenteri 2023 + Luonnonpäiväkirja
Luonnonkalenteri 2023 + Luonnonpäiväkirja
Luonnonkalenteri 2023 + Luonnonpäiväkirja
-7.92%

Luonnonkalenteri 2023 + Luonnonpäiväkirja

7.92 % alennus
$ 30.44 $ 33.06
sis. 0 % ALV
30 päivän alin hinta $ 30.44
Hanki upea seinäkalenterimme ja uusi havaintopäiväkirja edullisemmin yhteishintaan!
Saatavuus 9 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Upea Luonnonkalenteri 2023 esittelee luonnonsuojelutyön saavutuksia.

Vuoden 2023 Luonnonkalenterin teemana on Työtä luonnon puolesta. Vuosi 2023 on Suomen luonnonsuojeluliiton 85-vuotisjuhlavuosi. Luonnonsuojelijoiden työ on tuottanut tulosta, ja vuosien aikana on saatu paljon hyvää aikaan. Luonnonkalenterissa 2023 nostetaan esille näitä edistysaskelia pienin esittelyin ja loistokkain kuvin.


LUONNONPÄIVÄKIRJA - Havaintojani luonnossa. 

Kirjaa luonto- ja säähavaintosi 5 vuodelta. Sisältää runsaasti vinkkejä luonnossa havainnointiin, liikkumiseen ja puuhailuun.

Luonnonpäiväkirjan avulla kirjaat tärkeimmät luontoon ja säähän liittyvät havaintosi ylös ja voit verrata vaikka kevään etenemistä aiempiin vuosiin. Voit palata havaintoihisi uudelleen vuosienkin päästä ja muistella helteistä päivää rannalla, jolloin yli lensi valtava merikotka ja miten eräänä helmikuisena aamuna saattoi aamukahvia hörppiessä ihastella pakkasen tekemiä jääkukkia kuistin ikkunoissa. 

Kirjan alussa on Suomen luonnonsuojeluliiton entisen puheenjohtajan, Risto Sulkavan virikkeitä antava esipuhe. Jokaisen kuukauden alussa on havainnointi-, retkeily- tai luontoon liittyvä puuhasteluvinkki tai -tehtävä. Kirjassa on lukunauha, joka toimii kirjanmerkkinä.

  • Kovakantinen
  • 368 sivua
  • 145 x 210 mm
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa