Luonnonkalenteri 2022 + Luonnonpäiväkirja
Luonnonkalenteri 2022 + Luonnonpäiväkirja Luonnonkalenteri 2022 + Luonnonpäiväkirja

Luonnonkalenteri 2022 + Luonnonpäiväkirja

Hanki upea seinäkalenterimme ja uusi havaintopäiväkirja edullisemmin yhteishintaan!

$ 31.73
$ 34.47
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LUONNONKALENTERI 2022 KULKEE METSISSÄ.

Vuoden 2022 Luonnonkalenterin teemana ovat metsät. Metsällä on monet kasvot, ja metsät ovat monella tavalla tärkeitä. Metsä tuottaa happea, kierrättää vettä, muodostaa maaperää ja varastoi hiiltä. Ja ennen kaikkea, metsä on lukemattomien eliöiden koti. Kahdessatoista kuukaudessa ehdimme kurkistaa metsälajien elämään, avata metsien erilaisia piirteitä, kiehtovia vaikutuksia ja monia merkityksiä.  


LUONNONPÄIVÄKIRJA - Havaintojani luonnossa. 

Kirjaa luonto- ja säähavaintosi 5 vuodelta. Sisältää runsaasti vinkkejä luonnossa havainnointiin, liikkumiseen ja puuhailuun.

Luonnonpäiväkirjan avulla kirjaat tärkeimmät luontoon ja säähän liittyvät havaintosi ylös ja voit verrata vaikka kevään etenemistä aiempiin vuosiin. Voit palata havaintoihisi uudelleen vuosienkin päästä ja muistella helteistä päivää rannalla, jolloin yli lensi valtava merikotka ja miten eräänä helmikuisena aamuna saattoi aamukahvia hörppiessä ihastella pakkasen tekemiä jääkukkia kuistin ikkunoissa. 

Kirjan alussa on Suomen luonnonsuojeluliiton entisen puheenjohtajan, Risto Sulkavan virikkeitä antava esipuhe. Jokaisen kuukauden alussa on havainnointi-, retkeily- tai luontoon liittyvä puuhasteluvinkki tai -tehtävä. Kirjassa on lukunauha, joka toimii kirjanmerkkinä.

  • Kovakantinen
  • 368 sivua
  • 145 x 210 mm
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet