Luonnonkalenteri 2022
Luonnonkalenteri 2022 Luonnonkalenteri 2022 Luonnonkalenteri 2022 Luonnonkalenteri 2022 Suomi Ruotsi Englanti Saksa Ranska Venäjä

Luonnonkalenteri 2022

Upean Luonnonkalenteri 2022 teemana ovat metsät. Saatavana kuusi eri kieliversiota.

$ 16.37
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LUONNONKALENTERI 2022 KULKEE METSISSÄ

Vuoden 2022 Luonnonkalenterin teemana ovat metsät. Metsällä on monet kasvot, ja metsät ovat monella tavalla tärkeitä. Metsä tuottaa happea, kierrättää vettä, muodostaa maaperää ja varastoi hiiltä. Ja ennen kaikkea, metsä on lukemattomien eliöiden koti. Kahdessatoista kuukaudessa ehdimme kurkistaa metsälajien elämään, avata metsien erilaisia piirteitä, kiehtovia vaikutuksia ja monia merkityksiä.  

Aukeaman kuvien kokonaisuus on tarkkaan harkittu ja Suomen luonnonsuojeluliiton entisen puheenjohtajan, Risto Sulkavan kirjoittamat asiantuntevat tekstit kertovat kuvista ja niiden linkittymisestä vuosittaiseen teemaan.

Suomen- ja ruotsinkielisissä kalentereissa on viralliset juhla- ja nimipäivät. Kalenterissa on riittävästi tilaa omille merkikköille. Seinälle asetetun kalenterin leveys on 34 cm ja korkeus 49 cm. Suomen- ja ruotsinkieliset kalenterit sisältävät viralliset juhla- ja nimipäivät.

Painettu Suomessa hiilineutraalina painotuotteena. Ostamalla kalenterin, tuet samalla suomalaisen luonnon suojelua.

Pala kauneinta Suomea myös ulkomaille
Suomen parhaiden luontokuvaajien upeat kuvat ilahduttavat myös ystäviä ja yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Kalenteri on saatavana suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja venäjäksi.

Kalenterien kestotilaukset toimitetaan tilaajille automaattisesti syyskuussa. Lähetyksen mukana toimitetaan lasku.

Voit liittää tilaukseesi postituskuoren, jos olet lähettämässä kalenteria lahjaksi eteenpäin. 

Yrityksen logolla varustettuna
Saat halutessasi kalentereihin myös yrityksesi logon ja yhteystiedot. Ne voidaan painaa kalenterin takakannen liepeeseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous logopainatuksesta!


Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet