Luonnonkalenteri 2021 + Luonnonpäiväkirja
Luonnonkalenteri 2021 + Luonnonpäiväkirja Luonnonkalenteri 2021 + Luonnonpäiväkirja Luonnonkalenteri 2021 + Luonnonpäiväkirja

Luonnonkalenteri 2021 + Luonnonpäiväkirja

Hanki upea seinäkalenterimme ja uusi havaintopäiväkirja edullisemmin yhteishintaan!

19,27 €
23,31 €
Saatavuus Ei varastossa - tilattavissa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LUONNONKALENTERI 2021: Hiili luonnossa

Vuoden 2021 luonnonkalenteri käsittelee hiiltä luonnossa. Hiiltä on eri muodoissa ja paikoissa, kaikkialla. Hiiltä on eri muodoissa ja paikoissa, kaikkialla. Ilmakehän kasvavasta hiilidioksidipitoisuudesta on tullut suuri mörkö, elämää uhkaava ongelma. Kuitenkin luonto, elonkehä, on satoja miljoonia vuosia kyennyt säätelemään planeettamme ilmastoa, eikä elämää ole ilman hiiltä.

Miksi elämää kantavasta voimasta tuli mörkö? Vuoden 2021 Luonnonkalenteri avaa hiilen mysteeriä, kiertoja, sidontaa ja varastoitumista. Hiilen tarina ei ole musta ja surullinen. Hiili on luonnossa kaunis ja oleellisen tärkeä osa elämää.


LUONNONPÄIVÄKIRJA - Havaintojani luonnossa. 

Kirjaa luonto- ja säähavaintosi 5 vuodelta. Sisältää runsaasti vinkkejä luonnossa havainnointiin, liikkumiseen ja puuhailuun.

Luonnonpäiväkirjan avulla kirjaat tärkeimmät luontoon ja säähän liittyvät havaintosi ylös ja voit verrata vaikka kevään etenemistä aiempiin vuosiin. Voit palata havaintoihisi uudelleen vuosienkin päästä ja muistella helteistä päivää rannalla, jolloin yli lensi valtava merikotka ja miten eräänä helmikuisena aamuna saattoi aamukahvia hörppiessä ihastella pakkasen tekemiä jääkukkia kuistin ikkunoissa. 

Kirjan alussa on Suomen luonnonsuojeluliiton entisen puheenjohtajan, Risto Sulkavan virikkeitä antava esipuhe. Jokaisen kuukauden alussa on havainnointi-, retkeily- tai luontoon liittyvä puuhasteluvinkki tai -tehtävä. Kirjassa on lukunauha, joka toimii kirjanmerkkinä.

  • Kovakantinen
  • 368 sivua
  • 145 x 210 mm
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
-50%
Luonnonkalenteri 2021
7,26 € 14,52 €