Luonnonkalenteri 2021
Luonnonkalenteri 2021 Luonnonkalenteri 2021 Luonnonkalenteri 2021 Luonnonkalenteri 2021 Suomi Ruotsi Englanti Saksa Ranska Venäjä

Luonnonkalenteri 2021

Upea luonnonkalenteri 2021 käsittelee hiiltä luonnossa. Saatavana kuusi eri kieliversiota. Voit myös tilata kalenterin kestotilauksena!

1,45 €
14,52 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LUONNONKALENTERI 2021: Hiili luonnossa

Vuoden 2021 luonnonkalenteri käsittelee hiiltä luonnossa. Hiiltä on eri muodoissa ja paikoissa, kaikkialla. Hiiltä on eri muodoissa ja paikoissa, kaikkialla. Ilmakehän kasvavasta hiilidioksidipitoisuudesta on tullut suuri mörkö, elämää uhkaava ongelma. Kuitenkin luonto, elonkehä, on satoja miljoonia vuosia kyennyt säätelemään planeettamme ilmastoa, eikä elämää ole ilman hiiltä.

Miksi elämää kantavasta voimasta tuli mörkö? Vuoden 2021 Luonnonkalenteri avaa hiilen mysteeriä, kiertoja, sidontaa ja varastoitumista. Hiilen tarina ei ole musta ja surullinen. Hiili on luonnossa kaunis ja oleellisen tärkeä osa elämää

Pala kauneinta Suomea myös ulkomaille
Suomen parhaiden luontokuvaajien upeat kuvat ilahduttavat myös ystäviä ja yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Kalenteri on saatavana suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja venäjäksi.

Kalenterien kestotilaukset toimitetaan tilaajille automaattisesti syyskuussa. Lähetyksen mukana toimitetaan lasku.

Voit liittää tilaukseesi postituskuoren, jos olet lähettämässä kalenteria lahjaksi eteenpäin. 

Seinälle asetetun kalenterin leveys on 37 cm ja korkeus 56 cm. Painettu Suomessa hiilineutraalina painotuotteena.

Yrityksen logolla varustettuna
Suomen- ja ruotsinkielisissä kalentereissa on viralliset juhla- ja nimipäivät sekä tilaa omille merkinnöille. Saat halutessasi kalentereihin myös yrityksesi logon ja yhteystiedot. Ne voidaan painaa kalenterin takakannen liepeeseen.

Pyydä tarjous ja kysy logopainatusta!

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet