Luonnonkalenteri 2020
Luonnonkalenteri 2020 Luonnonkalenteri 2020 Luonnonkalenteri 2020 Suomi Ruotsi Englanti Saksa Ranska Venäjä Tilaan postituskuoren edelleenlähetystä varten

Luonnonkalenteri 2020

Upea luonnonkalenteri esittelee Suomen luonnon globaaleja erityispiirteitä. Saatavana kuusi eri kieliversiota. Voit myös tilata kalenterin kestotilauksena!

3,87 €
12,90 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LUONNONKALENTERI 2020: Suomen kansainväliset erikoisuudet

Vuoden 2020 Luonnonkalenteri esittelee Suomen luonnon globaaleja erityispiirteitä. Upeat luontokuvat ja Risto Sulkavan asiantuntevat tekstit kertovat sekä lajeista että luontotyypeistä, jotka ovat Suomelle ominaisia ja joiden säilyminen on suomalaisten vastuulla.

Pala kauneinta Suomea myös ulkomaille
Suomen parhaiden luontokuvaajien upeat kuvat ilahduttavat myös ystäviä ja yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Kalenteri on saatavana suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja venäjäksi.

Kalenterien kestotilaukset toimitetaan tilaajille automaattisesti syyskuussa. Lähetyksen mukana toimitetaan lasku.

Voit liittää tilaukseesi postituskuoren, jos olet lähettämässä kalenteria lahjaksi eteenpäin. 

Seinälle asetetun kalenterin leveys on 37 cm ja korkeus 56 cm.

Yrityksen logolla varustettuna
Suomen- ja ruotsinkielisissä kalentereissa on viralliset juhla- ja nimipäivät sekä tilaa omille merkinnöille. Saat halutessasi kalentereihin myös yrityksesi logon ja yhteystiedot. Ne voidaan painaa kalenterin takakannen liepeeseen.

Pyydä tarjous ja kysy logopainatusta!

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet