Luonnonkalenteri 2018
Luonnonkalenteri 2018 Luonnonkalenteri 2018 Luonnonkalenteri 2018 Luonnonkalenteri 2018 Suomi Ruotsi Englanti Saksa Ranska Venäjä Tilaan postituskuoren edelleenlähetystä varten

Luonnonkalenteri 2018

Upea luonnonkalenteri esittelee Suomen luontoa kauneimmillaan. Saatavana kuusi eri kieliversiota. Voit myös tilata kalenterin kestotilauksena!

4,00 €
16,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

LUONNONKALENTERI 2018 – VERKOSTOITUNUT LUONTO

Seppo Vuokon asiantuntevat tekstit ja upeat luontokuvat kertovat erilaisista lajien välisistä vuorovaikutustavoista ja kumppanuussuhteista.


Luonnossa kukaan ei tule toimeen yksin. Vuoden 2018 Luonnonkalenteri kertoo erilaisista Suomen luonnossa vallitsevista vuorovaikutustavoista ja kumppanuussuhteista.

Pala kauneinta Suomea myös ulkomaille
Suomen parhaiden luontokuvaajien upeat kuvat ilahduttavat myös ystäviä ja yhteistyökumppaneita ympäri maailmaa. Kalenteri on saatavana suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja venäjäksi.

Kalenterien kestotilaukset toimitetaan tilaajille automaattisesti syyskuussa. Lähetyksen mukana toimitetaan lasku.

Voit liittää tilaukseesi postituskuoren, jos olet lähettämässä kalenteria lahjaksi eteenpäin. 

Yrityksen logolla varustettuna
Suomen- ja ruotsinkielisissä kalentereissa on viralliset juhla- ja nimipäivät sekä tilaa omille merkinnöille. Saat halutessasi kalentereihin myös yrityksesi logon ja yhteystiedot. Ne voidaan painaa kalenterin takakannen liepeeseen. 

Pyydä tarjous ja kysy logopainatusta!

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
Suosittelemme