Luonnon puolesta — Ympäristösuojelun oppi-isän testamentti

Luonnon puolesta — Ympäristösuojelun oppi-isän testamentti

29,90 €
sis. 10 % ALV
Teuvo Suomisen elämäntarina on matka ympäristömme suojelun juurille.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Vuosikymmenten viisautta jälkipolville.

Teuvo Suomisen elämäntarina on matka ympäristömme suojelun juurille. Kirja on suomalaisen luonnonkuvauksen kasvukertomus, jossa Suomisella on keskeinen rooli. Se on vaikuttava puheenvuoro ympäristösuojelun puolesta ja tarkoitettu kaikille luontoa arvostaville: retkeilijöille, kuvaajille, mökkiläisille - ja myös päättäjille.

Valokuvaajana, elokuvantekijänä, toimittajana ja tietokirjailijana Suominen on muokannut niin suuren yleisön kuin eri alojen asiantuntijoiden asenteita myönteiseksi luonnonsuojelulle. Hänen tapansa yhdistää korkeatasoinen ilmaisu tieteen löytöihin on näyttänyt suuntaa tiedon popularisoinnille ja monialaiselle tarkastelulle myös yleislehdistössä.

Suomisen sanoman kärki on ollut yli kuudenkymmenen vuoden ajan luonnon monimuotoisuuden vaaliminen. Jokaisella lajilla on luonnossa oma paikkansa ja tehtävä, josta riippuu monien muiden lajien toimeentulo. Luonnonvarojen lyhytnäköinen käyttö, ilmaston raju muutos ja ympäristömyrkyt heijastuvat ihmisenkin terveyteen ja hyvinvointiin.

Teoksen toimittaja Pekka Punkari on tietokirjailija, valokuvaaja ja kouluttaja, joka tunnetaan monista valokuvausoppaistaan ja luonnonvalokuvaaja Hannu Hautalan toimintaa valottavista kirjoista.         

Kustantaja:Docendo
Painos:2020
Sivumäärä:200

Valmistaja:
Balto Print, Liettua

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet