Tiedotamme

Varastomyymälä ja asiakaspalvelumme ovat syyslomalla 15. ja 19.10.

Luonnon poluilla
Luonnon poluilla

Luonnon poluilla

555 kasvia ja eläintä värikuvina.

14,40 €
Sisältää alv. 10.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

"Aineellinen elintasomme perustuu luonnon antimien varaan, mutta luonto tarjoaa meille monia muitakin arvoja. Se on meille virkistyksen lähteenä, me voimme sen avulla kehittää itseämme ja se tarjoaa meille tilaisuuden monenlaisiin harrastuksiin. Luonnossa voi viihtyä yksin, kaksin tai monta yhdessä; tutustutaan lähimaisemiin tai tehdään vaellus- ja hiihtoretkiä tuntureilla ja erämaissa, pyöräillään maaseudun vaihtelevilla pikkuteillä tai liikutaan vesillä saaristomme sokkeloissa, järvillä ja joilla.

Lähes ainutlaatuisen jokamiehenoikeutemme ansiosta ei luonnossa kulkemiselle ole pantu paljoakaan rajoituksia, mutta jokamiehenoikeuteen sisältyy myös vastuuta ja velvoitteita, joista on oltava tietoinen.

Kiinnostus luontoon ei tunne ikärajoja. On hauska tuntea nimeltä niittyjen ja metsien kukkia, pensaita ja puita sekä metsän kätköissä liikkuvia eläimiä, tietää jotakin linnuista, kaloista ja hyönteistä.

Luonto monimuotoisuudessaan avautuu sitä tarkkailevalle sitä rikkaampana mitä enemmän siihen on perehtynyt. Tietojemme karttuessa kasvaa myös ymmärtämyksemme luonnon suojelun ja hoidon välttämättömyydestä.

Ei ole mahdollista tiivistää luontomme runsautta muutamalle sivulle. Niinpä tähän kirjaseen on koottu etupäässä vain edustavia ja yleisiä, mutta myös eräitä harvinaisiakin näytteitä eläin-, kasvi- ja kivikunnasta. Myös lajikuvauksissa on tyydytty kaikkein tyypillisimpiin mittoja, rakennetta, elinympäristöä ja elintapaa koskeviin tietoihin. "

Kirja sisältää myös retkeilyvinkkejä. Kirjan on suomentanut ja muokannut Suomen oloihin Ethel Salanterä. Ruotsinkielinen alkuteos Ut i naturen.

Painettu ympäristöystävälliselle paperille.

Pehmeäkantinen. 10 x 15 cm. 192 sivua. 

ISBN 978-91-87841-05-7

Arvostelut 0 arvostelua