TIEDOTAMME

Asiakaspalvelumme ja lähettämömme on hiihtolomalla viikon 8 (19.-25.2.).

Palvelemme teitä Lauttasaaren varastomyymälässä ma-to klo 9-15.

Kylpysuola
Kylpysuola

Kylpysuola

Tuotetta rajoitettu erä.

Himalajan kristallisuola -kylpysuola.

5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Kylpysuola on puhtainta kristallisuolaa, joka on louhittu puhtailta Himalajan vuoristoalueilta. Kristallisuola puhdistaa, desinfioi, säätelee ihon kosteustasapainoa ja sen mineraalit ravitsevat ihoa luonnollisesti. 

Kristallisuolakylvyn tulee olla vähintään 1 %, joka on myös kehon omien nesteiden suolapitoisuus. Annostelu: 1 kg kristallisuolaa 100 litraan lämmintä vettä. (esim. 1 kg suolaa ammeelliseen vettä on hyvä määrä. Kaada suola tyhjään ammeeseen ja lisää vettä sen verran, että se peittyy. Odota 10 min. tai kunnes suola on liuennut ja laske loppu vesi.) Kylpyvedenlämpötila: 37 astetta, koska veden tulisi olla kehon lämpöistä, jotta keho ei joudu käyttämään omaa energiaansa lämpötilan tasaamiseen. Kylpemisaika: 20 min. Älä huuhtele ihoa kylvyn jälkeen. Kuivaa iho taputtelemalla ja lepää puolituntia. Älä käytä muita kylpytuotteita. 

Kristallisuolakylvyssä veden kosteus sitoutuu suolan avulla ihon pintakerroksiin eikä kuivata ihoa tavallisen kylvyn tavoin. Kristallisuolakylpy on erittäin puhdistavaa, sillä kehon myrkyt liukenevat veteen osmoosin avulla. Mitä korkeampi suolapitoisuus, sitä puhdistavampi kylpy on. Voimakas puhdistuminen on kuitenkin raskasta verenkierrolle ja onkin hyvä kysyä ensin lääkäriltä kylpemisestä jos sinulla on sairauksia. Älä huuhtele ihoasi kylvyn jälkeen, vaan kuivaa suoraan pyyhkeeseen. Lepää 30 min. Kylvyn jälkeen nauti runsaasti raikasta vettä.
Voit tehdä myös pelkän jalkakylvyn. 

Sisältää: Puhtainta Himalajan kristallisuolaa (100% luonnollista suolaa)
Alkuperämaa: Pakistan

Maahantuoja: INFINITA Oy


Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua
Suosittelemme
89,90 €
28,00 €
Uusi
Käsin painettu Norppakuosikassi
Käsin painettu Norppakuosikassi
24,90 €
5,90 €
24,90 €
28,00 €
16,90 €
14,40 €
14,90 €