Kuomaseni

Kuomaseni

26,00 €
sis. 10 % ALV
Kuomaseni on hiljainen tarina ystävyydestä, erilaisuudesta ja tunteista.
Saatavuus 6 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Kuomaseni kertoo karhun ja punarinnan ystävyydestä ja kulkee Suomen luonnossa vuodenkierron mukaan. Tarina kuljettaa lukijan metsäisen maiseman poikki sydäntalven hiljaisesta kylmyydestä raikkaan kevään ja lämpöisen kesän kautta värikylläiseen syksyyn, päättyen talven siniseen hiljaisuuteen.

Kuomaseni on Anu-Riikka Lampisen luoma ja akvarellein kuvittama esikoisteos. Kuvitus kuljettaa tarinaa. Tekijälle on tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus kokea tarina omalla tavallaan ilman sanallista tulkintaa. Lukija ei tarvitse sanoja, suomen kieltä eikä lukutaitoa tämän tarinan kokemiseen. Tarina voi olla myös ovi yhteiseen keskusteluun ja jaettuun kokemukseen aikuisen ja lapsen välillä tai vaikka lapsiryhmän kesken.

Tarinan lisäksi teos tekee näkyväksi vuodenaikojen jatkuvaa muutosta, niiden erilaista valoa. Anu-Riikka Lampinen on kuvittaja, joka on aiemmin työskennellyt yli kaksikymmentä vuotta varhaiskasvatus- ja erityisopettajana. Tähän teokseen Lampinen on saanut innoitusta Jukka Risikon upeista luontokuvista.      

Kovakantinen, sidottu.
Kustantaja: Enostone
Sivumäärä: 45
Koko: 22 x 30,5 cm

Valmistaja:
Enostone kustannus, Kerava

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet