Koottava linnunpönttö
Koottava linnunpönttö Koottava linnunpönttö Koottava linnunpönttö

Koottava linnunpönttö

Laadukas ja pitkäikäinen kotimainen linnunpönttö, jonka kokoaminen on hauskaa!

24,11 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Kestävä ja helposti koottava linnunpönttö tarjoaa pihan ja metsien pikkulinnuille tyylikkään pesimispaikan. Saatavilla kahdella eri lentoaukon koolla.

28 mm:n pönttö on erityisesti pienten tiaisten mieleen, kuten töyhtö-. sini-, kuusi ja hömötiaisten. Pönttöä kannattaa täyttää sahanpurulla, lahopuulla tms. Hömötiainen on melko ranttu pesäkolojen suhteen ja pönttö tulisikin olla melkoisen täynnä, jotta kolon pääsee kaivamaan ihan itse. Pyri löytämään pöntölle varjoisa ja rauhallinen paikka noin 1,5 metrin korkeudelta.

32 mm:n pönttö on erityisesti pihapiiristä tuttujen kirjosieppojen, lapin- sekä talitiaisten mieleen. Pyri löytämään pöntölle varjoisa ja rauhallinen paikka noin 1,5-2 metrin korkeudelta.

  • Pakkaus sisältää elementtien lisäksi kiinnitysnarun sekä kokoamisohjeet
  • Kokoamiseen ei tarvitse työkaluja
  • Poikkeuksellisen rakenteen ansiosta tämä linnunpönttö asettuu erittäin tukevasti puuta vasten, mikä on olennaisen tärkeää pesimäonnen kannalta
  • Suunniteltu tulevia asukkaita ajatellen: sisäpuolen rappuset, tuulettuva pohja, puhdistettavissa katon kautta sekä riittävän paksu vaneri (6,5mm) pohjoisen sääoloihin

Paino: n. 900g Sisämitat: n. 10cm x 10cm x 25cm

Materiaali

PEFC ja FSC -sertifioitua koivuvaneria. Pinta käsitelty myrkyttömällä, säilöntäaineettomalla ja muovittomalla kuultomaalilla.

Valmistus

Valmistettu Suomessa EKOenergialla. Valmistaja KO-KO-A tuotteet Oy, Rovaniemi.


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet