Kettu ja meri
Uutuus

Kettu ja meri

26,90 €
sis. 10 % ALV
Kirja kertoo ystävyyden ja yhteisöllisyyden tärkeydestä sekä siitä, miten voimme yhdessä toimia paremman huomisen puolesta.
Saatavuus 9 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Kettu ihaili ennen isänsä kanssa meren tuomaa kalaisaa antia, mutta nyt kalat ovat kadonneet ja aallot ovat muovia täynnään. Miten meren voisi saada jälleen terveeksi? Avukseen kettu saa yllättävän ystävän. Mitä ystävät yhdessä keksivät ja pystyvätkö he ratkaisemaan pulman?

Kettu ja Meri kertoo ystävyyden ja yhteisöllisyyden tärkeydestä sekä siitä, miten voimme yhdessä toimia paremman huomisen puolesta. Niin itseämme kuin seuraaviakin sukupolvia ajatellen.

Meria Palin on kuvittaja ja kuvakirjailija Tampereelta. Hän on valmistunut lastenkirjakuvituksen maisteriksi Cambridge School of Art -taidekoulusta. Hän näkee kuvakirjat taiteenlajina, jonka avulla voi kääntää elämän suuret haasteet toivoksi. Palinin esikoisteos Taikapuikot (/Etana Editions) valitiin yhdeksi Suomen kauneimmista kirjoista 2020. Kettu ja Meri -kuvakirja oli ehdolla sekä The Creative Conscience Awards että Little Hakka International Picture Book Award kilpailuissa 2019. Lisäksi Palin voitti Meri on sairas -kuvituksellaan Stem and Glory Award palkinnon Sustainability Art Prize kilpailussa.      

Valmistaja:
Enostone kustannus, Vantaa

Lisätiedot:
Kirjapaino: AS Printon, Viro
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet