Käsin painettu Kiehkura -kassi
Käsin painettu Kiehkura -kassi

Käsin painettu Kiehkura -kassi

24,90 €
sis. 24 % ALV
Uniikki kierrätyspuuvillasta valmistettu farkkukankainen kassi Kaarina Tiaisen suunnittelemalla ja käsin painamalla kuosilla.
Saatavuus 10+ kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Ainutlaatuistaja uniikkia suomalaista designia edustavat Suomen luonnonsuojeluliiton saimaannorppa-asiantuntija, Kaarina Tiaisen suunnittelemat Kiehkura-tuotteet. Kuvio mukailee saimaannorpan turkin kuvioita, jotka ovat jokaisella yksilöllä erilaiset. Siksi kuvio vaihtelee tuotteesta toiseen ja jopa yksilökohtaisesti. 

Maatalous- ja metsätieteiden maisteritutkinnon lisäksi tekstiiliartenomiksi valmistunut Kaarina sai idean saimaannorppakuosista suomalaiseksi vastineeksi maailman muiden eläinten eläinkuoseille jo opiskeluaikana. Sen jälkeen hän on kokeillut ja yhdistellyt erilaisia tekniikoita hyödyntääkseen kuviota eri käyttötarkoituksissa: kasseissa, pussuikoissa, verhoissa, tyynyliinoissa, tarjottimissa, patalapuissa jne. Vuonna 2016 kuosi oli esillä Itsenäisyyspäivän vastaanotossa presidentin linnassa, kun Suomen luonnonsuojeluliiton toiminnanjohtaja, Päivi Lundvall puki ylleen Kaarinan suunnitteleman ja käsin tekemän puvun.

Kaarina Tiainen saimaannorppien apukinostalkoissa tammikuussa 2017. Vähälumisina talvina norpat tarvitsevat kaiken mahdollisen avun.


Kaarina esittee painotyössä hyödyntämiään seuloja. Tässä persoonallisessa kellarihuoneessa varsinainen painotyökin on tehty.

Nyt sinulla on mahdollisuus olla osa norppakuosin tarinaa. Norppakuosituotteita ostamalla tuet samalla maailman uhanalaisimman hyljelajin arvokasta suojelutyötä. 

Kuvio ja saimaannorpan tieteellinen nimi on painettu Kaarinan itsensä toimesta perinteisellä käsityöllä. Kuvio ja tekstin sijainti voivat hieman vaihdella. 

Kantohihnojen pituus n. 52 cm. Kassin koko: leveys 31 cm, korkeus 41 cm.

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, olet mukana tukemassa suomalaista luonnonsuojelutyötä.
 

Lue Suomen luonnonsuojeluliiton suojeluvoitoista >>

100% Kierrätysdenim (puuvilla)
Konepesu 40 astetta. Pestään samansävyisten kanssa, nurinpäin käännettynä. Kahden pisteen silitys. Ei kemiallista pesua. Ei rumpukuivausta.

Lue lisää tuotteiden hoito- ja kierrätysohjeista >>

Valmistaja:
Costo/Pure Waste Textiles Oy, Helsinki. Tuotantomaa Intia.

Lisätiedot:
Valmistava tehdas Vardhan Apparels LLP, Intia. Käsinpainatus Kaarina Tiainen, Lappeenranta.
Tuotteen valmistusketjun sertifikaatit:Lue lisää sertifikaateista >>

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa