Hirven oppivelvollisuus ja muita tarinoita
Hirven oppivelvollisuus ja muita tarinoita
Hirven oppivelvollisuus ja muita tarinoita
Hirven oppivelvollisuus ja muita tarinoita

Hirven oppivelvollisuus ja muita tarinoita

$ 43.57
sis. 0 % ALV
Yli 100 eläintarinaa maalta ja vesien ääreltä. Sankareina 80 harvinaista ja tavallista lajia. Noin 300 kuvaa kohtaamisista ja yllätyksistä.
Saatavuus 10+ kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Kirjan eläimet kertovat arjestaan omalla äänellään ja kertoja toimii tulkkina. Eläinten silmin maailma on erilainen, siellä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Vaikka tarinat ovat paikoin vallattomiam jokaisessa on tosiasiohiin perustuvaa biologista tietoa, jota on vaikea löytää muualta.

Kirja on retki yllättäviin maailmoihin, hauska tarinakirja, erilainen tietokirja, luontokuvakirja ja ääni luonnon puolesta. Se sopii kaikenikäisille viihdykkeeksi, tietolähteeksi tai lasten iltalukemiseksi. Kirja soveltuu monenlaiseen opetuskäyttöön päiväkodeista lukioon; luontoretkille, kuvaamataidon, äidinkielen ja biologian oppitunneille sekä ryhmätöiden pohjaksi.

Kirjassa tutustutaan kymmeniin lajeihin nisäkkäistä hämähäkkeihin, perhosista sammakoihin. Moni aiemmin tunnistamaton eläin saa nimensä. Ohimennen nähty otus osoittautuukin saukoksi, pihlajaperhoseksi, vesiliskoksi, telkäksi ja moneksi muuksi. Jokaisella on oma ainutlaatuinen elämänsä ja tärkeä tehtävä luonnon suuressa palapelissä, josta me ihmiset olemme riippuvaisia.

Kirjasta puhutaan myös Juha Laaksosen luontoretki -podcastissa yhdessä kirjoittajan kanssa. Kuuntele YLE Areenasta.

Lue kirjan arvostelu Maaseudun tulevaisuudesta.

Lisse Tarnanen on kirjoittanut myös Suomen käärmeet ja liskot sekä Kiehtovat kyyt -teokset.

Kovakantinen, 208 sivua.

Tuotteen valmistusketjun sertifikaatit:Lue lisää sertifikaateista >>

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet