HIILI -t-paita: Kiehkura

HIILI -t-paita: Kiehkura

$ 23.54
sis. 0 % ALV
Kierrätysmateriaaleista valmistetun t-paidan saimaannorpan kuviointia jäljittelevän painatuksen on suunnitellut saimaannorppa-asiantuntija Kaarina Tiainen.
Saatavuus 10+ kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Hiilellä on luonnollinen rooli ympäristössämme. Se on orgaanisen elämän perusta. Hiili varastoituu meriin, maaperään ja kasvillisuuteen vapautuakseen ajan myötä taas uudelleen ilmakehään. Hiili symboloi kiertokulkua.


Luontokaupan uutuusmallisto HIILI konkretisoi materiaalien kiertokulkua. Tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista vettä säästäen ja hiilipäästöjä vähentäen. 

HIILI -collegeja ja -t-paitoja on saatavissa eri painatuksilla. Tämän tuotteen painatuksen on suunnitellut Suomen luonnonsuojeluliiton oma saimaannorppa-asiantuntija Kaarina Tiainen.

Unisex malli, regular-mitoituksella. Paidassa on tyylikkäät raglan-hihat. Saatavana koot XS - 3XL. 

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä, autat pelastamaan uhanalaisia lajeja ja vähentämään ilmaston kuormittumista.

Materiaali

HIILI -t-paidat on tehty 100% kierrätysmateriaaleista (60% tekstiiliteollisuuden ylijäämänä syntynyttä puuvillan leikkuujätettä, 40% kierrätettyä polysteria). 

Valmistus

T-paidat on valmistettu yhteistyössä suomalaisen Pure Wasten kanssa. Tuotantoon kuluu 99% vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50% vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaavaan uusista materiaaleista valmistettuun tuotteeseen. Valmistettu vastuullisesti Intiassa. Painatus toteutettu Suomessa.

Hoito-ohje

Konepesu 40 asteessa nurinpäin. Pestävä samanväristen kanssa.

Joko sinulla on HIILI -t-paitasi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote


KOKOTAULUKKOXSS
M
L
XL
2XL3XL
Korkeus
70
71
73
74
76
77
83
Vyötärö
43
46
49
52
55
60
65
Rinta
46
49
52
55
58
61
65
Helma
46
49
52
55
58
61
65
Hihan pituus
19
19
20
20
21
21
22


Kokotaulukon mitat on ilmoitettu senttimetreinä. Vyötärön, rinnan ja helman mitat sivusaumasta sivusaumaan ja korkeus olkasaumasta helmaan.60% kierrätetty puuvilla, 40% kierrätetty polyesteri.
Konepesu 40 astetta. Pestään samansävyisten kanssa, nurinpäin käännettynä. Kahden pisteen silitys. Ei kemiallista pesua. Ei rumpukuivausta.

Lue lisää tuotteiden hoito- ja kierrätysohjeista >>

Valmistaja:
Pure Waste Textiles Oy, Helsinki. Tuotantomaa Intia.

Lisätiedot:
Valmistava tehdas Vardhan Apparels LLP, Intia. Painatus Steady Graphics Oy, Helsinki.
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet