HIILI -college: Kiehkura
HIILI -college: Kiehkura

HIILI -college: Kiehkura

Kierrätysmateriaaleista valmistetun collegen saimaannorpan kuviointia jäljittelevän painatuksen on suunnitellut saimaannorppa-asiantuntija Kaarina Tiainen.

48,31 €
Sisältää alv. 0.00 %
Tämä on esittelytuote.

Hiilellä on luonnollinen rooli ympäristössämme. Se on orgaanisen elämän perusta. Hiili varastoituu meriin, maaperään ja kasvillisuuteen vapautuakseen ajan myötä taas uudelleen ilmakehään. Hiili symboloi kiertokulkua.


Luontokaupan uutuusmallisto HIILI konkretisoi materiaalien kiertokulkua. Tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista vettä säästäen ja hiilipäästöjä vähentäen. 

HIILI -collegeja ja -t-paitoja on saatavissa eri painatuksilla. Tämän tuotteen painatuksen on suunnitellut Suomen luonnonsuojeluliiton oma saimaannorppa-asiantuntija Kaarina Tiainen.

Unisex malli, regular-mitoituksella. Paidassa on tyylikkäät raglan-hihat. Saatavana koot XXS - 3XL. 

Ostamalla tämän upean norppatuotteen, tuet suomalaista luonnonsuojelutyötä, autat pelastamaan uhanalaisia lajeja ja vähentämään ilmaston kuormittumista.

Materiaali

HIILI -colleget on tehty 100% kierrätysmateriaaleista (70% tekstiiliteollisuuden ylijäämänä syntynyttä puuvillan leikkuujätettä, 30% kierrätettyä polysteria). 

Valmistus

Colleget on valmistettu yhteistyössä suomalaisen Pure Wasten kanssa. Tuotantoon kuluu 99% vähemmän vettä ja sen valmistaminen tuottaa 50% vähemmän hiilipäästöjä verrattuna vastaavaan uusista materiaaleista valmistettuun tuotteeseen. Valmistettu vastuullisesti Intiassa. Painatus toteutettu Suomessa.

Hoito-ohje

Konepesu 40 asteessa nurinpäin. Pestävä samanväristen kanssa.

Joko sinulla on HIILI -collegesi? Ota kuva ja jaa se somessa tunnuksella #norppatuote


KOKOTAULUKKOXXSXSSMLXL2XL3XL
A (kainalomitta)4851545759616365,5
B (selän pituus)6669727577798181Samankaltaiset tuotteet