Hämikki ja seitsemän seittiä
Hämikki ja seitsemän seittiä
Hämikki ja seitsemän seittiä
Hämikki ja seitsemän seittiä
Hämikki ja seitsemän seittiä
Hämikki ja seitsemän seittiä
Hämikki ja seitsemän seittiä

Hämikki ja seitsemän seittiä

25,90 €
sis. 10 % ALV
Suomalaisia hämähäkkejä kuvina ja asioina.
Saatavuus 7 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Runsaasti kuvitettu ”Hämikki ja seitsemän seittiä” kertoo hämähäkeistä Suomessa, suomalaisille ja suomeksi. Kirjassa esiintyvien lajien osalta on käytössä myös uusi suomalainen lajinimistö.

Kirjassa kerrotaan runsaasti erilaisista hämähäkkeihin liittyvistä uskomuksista ja tarinoista. Varsinaisesti sisältö kuitenkin kertoo monipuolisesti tavanomaisten Suomessakin esiintyvien hämähäkkien elämästä luontoharrastajille ja meille muille, jotka kohtaamme hämähäkkejä vain satunnaisesti.

Tavoitteena on perustiedoilla hälventää hämähäkkeihin liittyviä pelkoja ja ennakkoluuloja. Toiveena on myös herättää ainakin muutamalla lukijoista pientä kiinnostusta tutustua hämähäkkeihin nykyistä tarkemmin.

Esimerkein kerrotaan hämähäkkien rakenteesta, elintavoista, ruokailusta, lisääntymisestä sekä tietysti niistä seitsemästä seitistä. Mukana on katsaus hämähäkkejä vaanivista vaaroista ja niiden keinoista selvitä uhkatekijöistään. Yksi osa kirjasta kuvailee erilaisia ympäristöjä, joissa hämähäkkejä usein näkee. Lisänä on pieni katsaus eurooppalaisiin turistimatkoilla tavattaviin hämähäkkeihin. Tietysti mukana on myös oma lukunsa hämähäkeistä harrastuskohteina keräilystä valokuvaukseen. Kun tutustuu pienten hämähäkkiemme moniulotteiseen elämään, niin huomaa, että niissä ei ole ainakaan mitään pelättävää!

Tämä ei ole varsinainen oppikirja hämähäkeistä eikä erityinen määritysopas. Kirjan lopussa kuitenkin kuvataan lyhyesti kaikki Suomessa tavatut hämähäkkiheimot. Kuvaesimerkit yli 200 tavallisesta lajista, joita maassamme tavataan ja joita kukin meistä saattaa kulkiessaan nähdä, auttavat hienon luontoharrastuksen alkuun.

Kirjoittaja: Reijo Pajarre
Kustantaja: Hyönteistarvike Tibiale Oy, 2014
Sivumäärä: 335
Koko: 250x190mm (vaaka)

Valmistaja:
Kirjapaino Bookwell Oy, Porvoo

Tuotteen valmistusketjun sertifikaatit:Lue lisää sertifikaateista >>

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet