Flowers takkimekko
Flowers takkimekko Flowers takkimekko Flowers takkimekko

Flowers takkimekko

Makia x Von Wright malliston musta takkimekko, jossa kukkapainatus selkäpuolella.

112,10 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Tyylikäs musta takkimekko, jonka selkäpuolella on Magnus von Wrightin maalaukseen "Carnations” (1843) pohjautuva painettu kukkakuvio. Laskeutuva ja hengittävä Tencel -materiaali on paitsi ihanteellinen kesähelteille, myös ekologisempi valinta esimerkiksi viskoosiin verrattuna. Takkimekkoa voi nimensä mukaisesti käyttää myös auki takin tapaan. Mekossa sivuilla kiristysnyörit ja edessä piilonapitus. Huomioithan, että mekko on reilua mitoitusta.

Materiaali 100% Tencel Lyocell

Valmistettu Turkissa

Konepesu 30 astetta

Makia lahjoittaa osuuden malliston myynnistä Suomen luonnonsuojeluliitolle. Luontokaupan kautta myytyjen tuotteiden tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Luonnonsuojeluliitolle.

Von Wrightin taiteilijaveljekset olivat suomalaiset taidemaalarit Magnus von Wright (1805-1868), Wilhelm von Wright (1810-1887) ja Ferdinand von Wright (1822-1906). Heidät tunnetaan monipuolisina muotokuvien, maisemien, lintumaalausten sekä tieteellisten eläin- ja kasvikuvitusten tekijöinä. Tarkoista teoksista välittyy erityinen rakkaus luontoa kohtaan. Yksi tunnetuimmista teoksista Ferdinand von Wrightin Taistelevat metsot (1886), josta löytyy versioita monen suomalaisenkin kodista.

Makia on perehtynyt von Wrightin veljesten teoksiin ja tuonut taitelijoita kunnioittaen teokset tähän päivään vaatemallistoksi. Ateneum on ollut mukana asiantuntijana liittyen taideteoskuvien käyttöön.


Arvostelut 0 arvostelua