Flowers kauluspaita
Flowers kauluspaita Flowers kauluspaita Flowers kauluspaita

Flowers kauluspaita

Tuotetta rajoitettu erä.

Makia x Von Wright malliston kauluspaita monivärisellä kukkapainatuksella.

79,84 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Makia x Von Wright malliston kauluspaita kukkapainatuksella.

Magnus von Wrightin maalaukseen "Carnations” (1843) pohjautuva, painettu kukkakuvio tuo monipuolisen murrettuja sävyjä pukeutumiseen. Kauniisti laskeutuva ja hengittävä Tencel -materiaali on paitsi ihanteellinen kesähelteille, myös ekologisempi valinta esimerkiksi viskoosiin verrattuna. Kauluspaita on normaalia mitoitusta ja sen etuosassa on alas asti napitus.

Materiaali 100% Tencel Lyocell

Valmistettu Turkissa

Konepesu 30 astetta

Makia lahjoittaa osuuden malliston myynnistä Suomen luonnonsuojeluliitolle. Luontokaupan kautta myytyjen tuotteiden tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Luonnonsuojeluliitolle.

Von Wrightin taiteilijaveljekset olivat suomalaiset taidemaalarit Magnus von Wright (1805-1868), Wilhelm von Wright (1810-1887) ja Ferdinand von Wright (1822-1906). Heidät tunnetaan monipuolisina muotokuvien, maisemien, lintumaalausten sekä tieteellisten eläin- ja kasvikuvitusten tekijöinä. Tarkoista teoksista välittyy erityinen rakkaus luontoa kohtaan. Yksi tunnetuimmista teoksista Ferdinand von Wrightin Taistelevat metsot (1886), josta löytyy versioita monen suomalaisenkin kodista.

Makia on perehtynyt von Wrightin veljesten teoksiin ja tuonut taitelijoita kunnioittaen teokset tähän päivään vaatemallistoksi. Ateneum on ollut mukana asiantuntijana liittyen taideteoskuvien käyttöön.

Kokotaulukko
KokoSMLXLXXL
Kainalomitta51 cm54 cm57 cm61 cm65 cm
Pituus68 cm70 cm72 cm75 cm78 cm
Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet