Flowers kaftaanimekko
Flowers kaftaanimekko Flowers kaftaanimekko

Flowers kaftaanimekko

Tuotetta rajoitettu erä.

Makia x Von Wright malliston kaftaanimallinen mekko kukkapainatuksella.

112,10 €
Sisältää alv. 0.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Magnus von Wrightin maalaukseen "Carnations” (1843) pohjautuva painettu kukkakuvio tuo kauniita murrettuja sävyjä pukeutumiseen. Laskeutuva ja hengittävä Tencel -materiaali on paitsi ihanteellinen kesähelteille, myös ekologisempi valinta esimerkiksi viskoosiin verrattuna. Mekossa on vyötärön kohdalta solmittava vyö. Huomioithan, että mekko on reilua mitoitusta.

Materiaali 100% Tencel Lyocell

Valmistettu Turkissa

Konepesu 30 astetta

Makia lahjoittaa osuuden malliston myynnistä Suomen luonnonsuojeluliitolle. Luontokaupan kautta myytyjen tuotteiden tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Luonnonsuojeluliitolle.

Von Wrightin taiteilijaveljekset olivat suomalaiset taidemaalarit Magnus von Wright (1805-1868), Wilhelm von Wright (1810-1887) ja Ferdinand von Wright (1822-1906). Heidät tunnetaan monipuolisina muotokuvien, maisemien, lintumaalausten sekä tieteellisten eläin- ja kasvikuvitusten tekijöinä. Tarkoista teoksista välittyy erityinen rakkaus luontoa kohtaan. Yksi tunnetuimmista teoksista Ferdinand von Wrightin Taistelevat metsot (1886), josta löytyy versioita monen suomalaisenkin kodista.

Makia on perehtynyt von Wrightin veljesten teoksiin ja tuonut taitelijoita kunnioittaen teokset tähän päivään vaatemallistoksi. Ateneum on ollut mukana asiantuntijana liittyen taideteoskuvien käyttöön.


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Uusi
Lynx huppari
79,84 €
Uusi
Caught t-paita
Uusi
Eagle t-paita
31,45 €
Uusi
Bubo t-paita
31,45 €