Eläimiä suviyössä

Eläimiä suviyössä

$ 22.76
sis. 0 % ALV
Upeassa ja tunnelmallisessa teoksessa etsitään eläimiä suomalaisista metsistä ja niityiltä.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 1-5 arkipäivää

Lähde itse retkelle tai nautiskele nojatuolissa!

Aamuyöstä käki liittyy lintujen kuoroon. Hiljalleen valkeneva kesäyö tuo sisimpään oudon kaihon: salaperäisyys väistyy, kirkas ja paljas päivänvalo valtaa maiseman. Minulle tämä muutos tuo mieleen Pohjolan kesän rajallisuuden. Siksi haluan ottaa näistä öistä kaiken irti.

Millaista on kohdata hirvi tai valkohäntäpeura silmästä silmään, seurata varovasti eläinten poikasten puuhia tai kuunnella lintujen varhaista konserttia usvaisella niityllä? Unohda hetkeksi työhuolet ja arjen stressi - lähde vaeltamaan suomalaiseen kesäyöhön!

Suomen luonto kuhisee elämää, joka usein jää kiireiseltä ihmiseltä näkemättä. Eläimiä suviyössä kertoo, kuinka löydät ja pääset lähelle useita villieläimiä, voit tarkkailla häiritsemättä sekä samalla oppia paljon niiden elämästä ja käytöksestä.

Hengästyttävän kauniit valokuvat esittelevät upeita öisiä maisemia, luonnon ihmeitä ja metsien salaperäisiä asukkaita.

Samalla teos on henkilökohtainen kasvutarina nuoresta ja innokkaasta luontokuvaajasta ruuhkavuosissa ja neljänkympin kriisissä kipuilevaksi kehäraakiksi, joka luonnossa löytää uuden nuoruuden.

Juho Rahkonen (s. 1978) on nurmijärveläinen luonto­kuvaaja ja -toimittaja, joka päivisin työskentelee Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkönä. Hän on kulkenut kameransa kanssa luonnossa lähes 30 vuotta. Eläimiä suviyössä on hänen esikoiskirjansa.

151 sivua. Kovakantinen.

Kirjailija

Juho Rahkonen

Kustantaja

Docendo

Julkaisuvuosi

2020

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

#norppatuote @luontokauppa
Katso myös nämä tuotteet