Verkkokaupan toimitusehdot          


Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu Suomen luonnonsuojeluliiton verkkokaupan kautta, puhelimitse, sähköpostitse, kirjeitse tai asioimalla toimistollamme. Verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, vahvistuksen toimittaminen edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Rekisteröitymällä verkkokauppaan voit tarkastelle tilaustesi etenemistä ja historiaa.

Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Pidätämme oikeuden hintojen, toimituskulujen ja toimitusehtojen muutoksiin.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteet tilaajalle noin viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tarkista tuotekohtaiset toimitusajat ennen tilaamista. Pyrimme toimittamaan tilaukset kokonaisina, jolloin toimitusaika on tilauksen pisimmän toimitusajan omaavan tuotteen mukainen. Jos näyttää siltä, että emme pysty toimittamaan tilattua tuotetta ilmoitettujen toimitusaikojen mukaisesti, lähetämme varastossamme olevat tuotteet edeltä ja loput tuotteet toimitamme veloituksetta jälkitoimituksena heti kun mahdollista. Tarvittaessa otamme sähköpostilla tai puhelimella yhteyttä, mikäli toimitusaika näyttää ylittävän merkittävästi ennakolta antamamme tiedot.

Toimitustavat ja -kulut

Toimitustavaksi voi valita DB Schenkerin noutopistepaketin, Postipaketin lähimpään toimipisteeseen tai haluamaansa noutopisteeseen. Pienissä lähetyksissä valittavana on lisäksi Postin pikkupaketti. Voit myös valita ilmaisen noudon varastomyymälästämme. Toimituskulut määräytyvät valitun toimitustavan mukaisesti ja ne ilmoitetaan kassalla. Jälkitoimituksista emme ota lisäveloituksia.

Ulkomaille toimitettavien lähetysten toimituskulut määräytyvät tilauksen painon ja kohdemaan mukaisesti.

Noutotilauksia säilytämme 6 kk tilaushetkestä. Jos tuotteita ei noudeta tai tilausta peruuteta aikarajan sisällä, tuotteet palautuvat myyntiin ja ohjaamme maksun luonnonsuojelutyölle.

Maksutavat

Verkkopankki, luottokortit tai lasku. Toimistolla maksun voi suorittaa käteisenä tai pankki-/luottokortilla.

Jäsenalennus

Tarjoamme Suomen luonnonsuojeluliiton jäsenille 10%:n jäsenalennuksen.  Alennus ei koske tuotteita, joiden tuotetiedoissa on niin erikseen mainittu. Alennus ei koske toimituskuluja. Alennus huomioidaan kun etukoodiksi kassalla syötetään tunnus JÄSEN (kokonaan isoilla kirjaimilla). Käyttämällä alennuskoodia hyväksyt, että jäsenyytesi voimassaolo voidaan varmistaa Suomen luonnonsuojeluliitolta. Jäsenalennusta ei ole mahdollista saada jo maksettuun tilaukseen jälkikäteen.

Palautus ja vaihto

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Olemme laajentaneet palautus-/vaihto-oikeuden 30 vuorokauteen. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. 

Palautus on ilmainen, mikäli palautuskuoreen merkitään seuraavat tiedot:

Asiakaspalautus, sopimusnumero 607852
Suomen luonnonsuojeluliitto ry
Luontokauppa
Itälahdenkatu 22 B
00210 Helsinki

DB Schenkerillä toimitetut lähetykset on mahdollista palauttaa myös noutopisteeseen. Mukana täytyy silloin olla alkuperäinen osoitekortti.

Lähettäessäsi palautusta, pyydä itsellesi aina kuitti, josta näkyy lähetyksen seurantanumero. Ilman sitä emme voi ottaa vastuuta palautuslähetyksen mahdollisesta katoamisesta.

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus on voimassa ainoastaan Suomessa.

Noutamattomat lähetykset

Peruutusoikeus ei koske noutopisteeseen toimitettuja tilauksia, jotka on jätetty noutamatta. Pidätämme oikeuden veloittaa noutamattomista tilauksesta lähetys- ja palautuskustannukset sekä käsittelykulut, yhteensä 18 eur. Mikäli tilaus on maksettu etukäteen, kulut voidaan vähentää palautettavasta rahasummasta. Säilytämme palautuneita lähetyksiä 6 kk. Jos tuotteita ei noudeta tai pyydetä uutta toimitusta aikarajan sisällä, tuotteet palautuvat myyntiin ja ohjaamme maksun luonnonsuojelutyölle.

Ongelmatilanteet 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä 14 vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai toimituksen viivästyessä merkittävästi.

Yritys

Suomen luonnonsuojeluliiton verkkokaupan tuotteita myy Suomen luonnonsuojeluliiton ry:n omistama kaupallinen organisaatio Suomen Luonnonsuojelun Tuki Oy (y-tunnus 0202203-5).