Ota yhteyttä

Saat meihin yhteyden sivun lopussa olevalla yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla luontokauppa @ sll.fi tai puhelimitse 040 670 0636 (arkisin klo 10-11 ja 12-15).

Olemme koonneet alle vastauksia joihinkin yleisimpiin meiltä esitettyihin kysymyksiin.

Luontokaupan tuotto käytetään kokonaisuudessaan luonnonsuojelutyön tukemiseen. Tuottomme ohjautuvat luonnonsuojeluliitolle ns. yleistuottoina, jolloin liiton on mahdollista ohjata rahat harkintansa mukaan niille osa-alueille, joilla kulloinkin on eniten rahoitukselle tarvetta. Tästä syystä emme pysty konkreettisesti sanomaan, kuinka suuri osuus tietyn tuotteen hinnasta ohjautuu esimerkiksi saimaannorpan suojeluun.

Lue lisää Saimaannorpasta ja lajin suojelusta >>

Toimituskulut määräytyvät valitun lähetystavan, toimitusosoitteen ja tuotteiden yhteenlasketun painon perusteella (esimerkiksi pikkupaketti 5,50 € ja postipaketti alk. 7,00 €). Summa pitää sisällään pakkaustarvikkeet, pakkaamisen ja postin tai DB Schenkerin kuljetuksen. Lopullinen toimitushinta on nähtävissä verkkokaupan kassalla ennen tilauksen maksamista. Kassalla voit valita toimitustavaksi myös noudon varastomyymälästä, jolloin emme veloita toimituskuluja.
Tarkista lahjakortin voimassaolo ja että olet syöttänyt koodin oikein kassalla. Joskus, jos koodi on syötetty aiemmin ja tilausta ei ole viety loppuun, koodin lunastaminen ei enää onnistu kun tilausta tekee myöhemmin. Syynä on koodin jääminen keskeneräiseen ostoskoriin. Ilmoita asiasta meille niin vapautamme lahjakortin käytettäväksi.
Pyrimme toimittamaan tilaukset aina mahdollisimman pian, yleensä 1-2 työpäivän sisällä. Ruuhka-aikoina tai lomien yhteydessä toimitus voi kestää jonkin verran pidempään. Kerro meille mikäli tarvitset tuotteet ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä ja me teemme parhaamme jotta saisit tuotteesi ajoissa. Huomioithan, että osa tuotteistamme voi olla tilaus- tai ennakkotilaustuotteita, mistä syystä toimitus saattaa viivästyä. Poikkeuksista on mainittu tuotetietojen yhteydessä.
Onnistuu! Asiakastietojen syöttämisvaihessa voit ilmoittaa eri toimitusosoitteen. Kun valitset toimitusmaan, järjestelmä laskee toimituskulut lähetyksen painon perusteella. Mikäli maatasi ei löydy luettelosta, ota meihin yhteyttä ja lisäämme sen.
Onnistuu! Myyntikuntoisten tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen onnistuu 30 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Ohjeet löydät toimitusehdoistamme ja saamastasi lähetysilmoituksesta.

Katso tarkemmat ohjeet toimitusehdoistamme >>

Tärkeä kysymys. Olemme koonneet vastuullisuuteemme liittyviä asioita omalle sivulleen.

Lue lisää Vastuullisuudestamme >>

Jäsenalennus aktivoituu, kun käytät kassalla etukoodia JÄSEN.

Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä mukaan täältä >>

Säilytämme noutotilauksia ja noutamattomia, kuljetusyhtiön kautta palautuneita lähetyksiä 6 kk tilaushetkestä. Voit myös tarvittaessa pyytää tilaukselle toimituksen jälkikäteen. Toimituskulut laskutetaan erikseen. Jos lähetyksiä ei noudeta tai pyydetä uutta toimitusta aikarajan sisällä, tuotteet palautuvat myyntiin ja ohjaamme maksun luonnonsuojelutyölle.

Yhteydenottolomake

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

HUOM. Lomakkeen lähettäminen ei aina toistaiseksi tuntemattomasta syystä toimi, joten suosittelemme ensisijaisena yhteydenottona sähköpostia tai puhelinta.

Lomaketta ei ole lähetetty.